Mascarpone helyett használhatok sovány túrót?
Figyelt kérdés
Ránézésre hasonlónak tűnik az állaguk...2019. ápr. 10. 06:55
1/13 anonim válasza:
Attól függ, miben helyettesítenéd. Egy tiramisuba nem, de egy pohárkrémbe persze.
2/13 anonim válasza:
Hát még véletlenül se hasonlít az állaguk, az ízük meg pláne nem. Nem tudom miért kell helyettesíteni -nálunk pl azért kellett, mert a férjem nem eszi meg a sajtot....- nekem a lecsepegtetett natúr joghurt vállt be. Állagában az áll legközelebb hozzá, ízben pedig a semleges helyett ugye kicsit savanykás lesz az eredmény. Illetve a natúr vajkrém is jo erre
3/13 anonim válasza:
Inkább a natúr vajkrém. A túrótól savanykás lesz az eredmény, akármibe is teszed.
4/13 anonim válasza:
Se az iz se az allag nem ugyan az.
6/13 anonim válasza:
Láttál már mascarponet? Se ranezesre se allagra nem hasonlítanak. Ízre meg főleg nem.
Ettől függetlenül hasznalhatsz helyette, de más ízű lesz 100%.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen, láttam már mindkettőt, most is van belőlük a hűtőben. NEKEM hasonlítanak, de persze lehet, hogy nem ugyanarra a túróra gondolunk, elvégre gyártónként vannak eltérések az egyes termékek között. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy az ízük nem hasonlít, azért nem is kérdeztem rá erre (arra voltam kíváncsi, hogy amit csinálok belőle annak nagyon megváltozik-e az állaga ha túrót használok)
2019. ápr. 10. 19:11
8/13 anonim válasza:
Biztos nem ricotta a mascarponéd?
9/13 A kérdező kommentje:
A mascarpone az sima mascarpone, viszont a zsírszegény túrót az Aldiban vettem (egyébként szerintem csak a neve túró mert a normál túrótól elég messze áll)
2019. ápr. 10. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!