Csináltam egy vajas krémet, fel olvasztottam és híg lett. Ha rakok bele tejszínt akkor belesűrűsödik? .
Figyelt kérdés
2019. ápr. 5. 12:30
2/9 anonim válasza:
Krém a tejszíntől? Inkább lágyul sztem.
3/9 A kérdező kommentje:
Mit rakjak bele h sűrűbb legyen??
2019. ápr. 5. 12:38
4/9 anonim válasza:
Ki kell hűteni. Minek olvasztottad fel egyáltalán ?
5/9 A kérdező kommentje:
Kihűlt de híg még
2019. ápr. 5. 12:48
7/9 anonim válasza:
Mit olvasztattál fel? Mi lett híg? A vajat olvasztottad fel készítés előtt, a krémet készítés után?
Tk. mindegy, amit olvasztani lehet, az vissza is dermed.
Mi az összetétele, mi célt szolgál a krém, és miért olvasztottad fel?
Sokan a margarint is vajnak mondják, írják. Valóban vajról van szó, ha igen milyen minőségűről?
8/9 anonim válasza:
Amikor ilyen kérdést teszel fel,jó lenne, ha mellékelnéd a receptet is, sokkal könnyebb lenne segíteni.
9/9 anonim válasza:
Akkor rakjál bele sűrítőanyagot. Komolyan, hogyan mondjuk meg mivel sűrítsd be, ha nem írtad le, hogy mi ez a "vajas krém"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!