Hogy kell párolni a zöldségeket?
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 09:37
1/6 anonim válasza:
Olajon kicsit meg pirítjuk és kevés vízet rátéve fedő alatt pároljuk amíg a vízét elveszti
2/6 anonim válasza:
én nem így szoktam. van egy kifejezett pároló edényem, ami egy kisebb fazékszerűség, ezt megtöltöm vízzel, az edénynek van egy betétszerűsége, amit rá kell helyezni erre a fazékra, az alja lyukacsos, és nem ér bele a vízbe. ide rakom a zöldségeket. alul ahogy melegszik ill. forr a víz, felül párolódik a gőzben a zöldség. ja, és ez le van fedve, hogy tartsa a gőzt.
3/6 anonim válasza:
Nem jobb lesz az íze ha kicsit olajon meg van párolva mint csak vízesen?
4/6 anonim válasza:
vízben főtt zöldség lesz, víz felett lyukacsos edényben párolt zöldség
5/6 anonim válasza:
ahogy 4. írta. a vízben főtt zöldségből sok ásványi anyag kioldódik, a párolt zöldség egészségesebb. utána lehet ízesíteni.
6/6 anonim válasza:
Olaj helyett használjatok vajat vagy ráma-margarint izletesebb lesz a kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!