Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell párolni a zöldségeket?

Hogy kell párolni a zöldségeket?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Olajon kicsit meg pirítjuk és kevés vízet rátéve fedő alatt pároljuk amíg a vízét elveszti
2010. júl. 4. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
én nem így szoktam. van egy kifejezett pároló edényem, ami egy kisebb fazékszerűség, ezt megtöltöm vízzel, az edénynek van egy betétszerűsége, amit rá kell helyezni erre a fazékra, az alja lyukacsos, és nem ér bele a vízbe. ide rakom a zöldségeket. alul ahogy melegszik ill. forr a víz, felül párolódik a gőzben a zöldség. ja, és ez le van fedve, hogy tartsa a gőzt.
2010. júl. 4. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem jobb lesz az íze ha kicsit olajon meg van párolva mint csak vízesen?
2010. júl. 4. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
vízben főtt zöldség lesz, víz felett lyukacsos edényben párolt zöldség
2010. júl. 4. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
ahogy 4. írta. a vízben főtt zöldségből sok ásványi anyag kioldódik, a párolt zöldség egészségesebb. utána lehet ízesíteni.
2010. júl. 4. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Olaj helyett használjatok vajat vagy ráma-margarint izletesebb lesz a kaja.
2010. júl. 6. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!