Kézi robotgép helyettesíthető botmixerrel?
Aki használt már ilyet, ugyanúgy fel tudom verni a botmixer habverő tartozékával a tojásfehérjét, mint a robotgéppel? Vagy nem olyan jó vele?
Csak mert ha ugyanolyan jó, csak azt vennék és le van tudva az aprító, pépesitő, habverő is egy géppel.
Én simán csináltam màr botmixerrel (az a kerek izé a penge helyén, aprító(?)), mert tönkrement a robotgép és nincs keret másikra.
Teljesem használható lett. Csak óvatosan kell, hogy ne törd össze.
Olyanra gondoltam, amiben van habverő tartozék. Nem a késekkel szeretnék habot verni!
A kérdésem az, hogy ez a habverő tartozék a botmixeren van e olyan jó, hogy rendesen felverjen habot?
Logikus, hogy nem a késekkel akarsz. :)
Szerintem van olyan jó. De léteznek kombinált gépek is, anyámnak olyan van pl, hogy a robotgép hátuljában van kialakitva egy plusz nyílás, ahova bedugható a botmixer fej, és akkor így 2 az 1ben. És árban nem nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!