Miért nem lesz csípős a hús?
A fűszerek, íz- és aromaanyagok zsírban oldódnak fel. Használsz elegendő zsiradékot? Természetesen nem arra gondolok, hogy csucsognia kell az olajban vagy a zsírban, de ha nem használsz egyáltalán vagy nagyon minimális mennyiségben, nincs miben feloldódnia az ízanyagoknak.
Vagy nem jó minőségű az a paprika.
Nekem nincs jó tapasztalatom a Kotányi füszerekkel (mellesleg rengeteg no-name füszer is ugyanez, pl tesco saját márka, ugyanök forgalmazzák), sokkal többre mégy, h a magad veszel igazi chilit és közvetlenül felhasználás elött töröd össze, nem darálod!
Ezen kívül magára a húsra tedd a chilit és csak utána panirozd, akkor a húsnak lesz íze és nem a panírnak.
Én jó erős házi csípőspaprika port használok hozzá. A húst besózom és szórok rá a paprikából. Mindig jó csípős marad.
Bundában pedig ami nekem bevált: Liszt (sima búza finomliszt) tojás liszt tojás és a végén durvára tört kukoricapehely. Nagyon jó ropogós lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!