Hogyan sütöd a szalonnát, kin a szabadban a nyárson, lassan forgatod, mennyire kell közel tartani a lánghoz, mikor lesz jó?
Soha ne legyen lang !!!! Az egeti a szalonnat ! Nagyon eros parazsnak kell lenni es azt kell hasznalni nagydarabfakat vagy jo gyokereket egetni ami tartja a tuzet
a nagy lang nem joooooo !
Találtam egy jó kis összefoglalót a szalonnasütésről. Minden benne van amit tudni kell hozzá.
Lassan forgatni lehet, ha már csöpög a zsírja akkor a kenyérre csepegtetni. Hogy, mikor lesz jó azt te tudod, hogy hogy szereted. Van aki úgy, hogy még kicsit zsíros, átlátszós a szalonna és van olyan aki ropogósra süti.
Meg van aki keményre és szárazra süti, hogy nem lesz benne egy csepp zsír sem.
Én már csináltam úgy is, hogy már akkor sütöttem amikor még javában égett a tűz és ugyan olyan lett mint amikor parázs felett sütik a szalonnát. Csak gyorsabban lett kész. Persze a láng felett vagy mellette tartottam a szalonnát, és a bőrét jó ropogósra sütöttem.
Szóval, mindkét megoldással finom lesz a szalonna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!