Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek? Ajánlatok, ötletek?

Mit főzzek? Ajánlatok, ötletek?

Figyelt kérdés

Van itthon rengeteg darált hús,meg lapocka,sajt,de már unjuk a pörit tésztát,és a főzelék sem nyerő ilyen melegben...

Gondoltam veszek gombát,és rántok mindenből egy keveset,de már az is uncsi.....

Mit ajánlanátok ami azért nem egy vagyon,és időben is ok egy 20,és 1 1hós picivel vagyok itthon.....

Köszi

2010. júl. 2. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lasagne? Veszel a boltban lasagnetésztát, és megcsinálod, vagy a lasagnetésztát helyettesítheted sima tésztával, akkor lehet bolognai spagetti :)
2010. júl. 2. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1.vagyok. Bocs, kicsit rosszul írtam. Akkor lehet helyett azt akartam, hogy vagy lehet még
2010. júl. 2. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tepsis húsos burgonya=)
2010. júl. 2. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A fél kg darálthust készíts úgy el mintha paprikáscsirkét készitenél.

Főzzél ki hozzá egy csomag spagettit és keverd össze.

Tálaláskor sajtot reszelj rá.

Stál Judit készitette egyszer a tv-ben, és gyakram csinálom, a gyerekek szeretik.

2010. júl. 2. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha sok a darált húsod, készíthetsz hortobágyi húsos palacsintát, erdélyi rakott káposztát, bármilyen rakott zöldséget (kelkáposzta, zöldbab, stb...), csevapot, fasírtot, stefánia szeletet.
2010. júl. 2. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
74%

Jó foghagymás fasírt(akár hidegen is ehető),uborkával,majonézes krumplival vagy kukoricával.

tepsiben sütöt lapocka is jó ilyen hideg köretekkel!

2010. júl. 3. 11:01
 7/7 anonim válasza:
Rakott kel, vagy rakott karfiol? Mi imádjuk, bár annak a tetejére tejföl kell nem sajt. De egyszerű, gyors és nem kell ott állni mellette végig, tudsz a picikkel is foglalkozni.
2010. júl. 3. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!