Mit főzzek? Ajánlatok, ötletek?
Figyelt kérdés
Van itthon rengeteg darált hús,meg lapocka,sajt,de már unjuk a pörit tésztát,és a főzelék sem nyerő ilyen melegben...
Gondoltam veszek gombát,és rántok mindenből egy keveset,de már az is uncsi.....
Mit ajánlanátok ami azért nem egy vagyon,és időben is ok egy 20,és 1 1hós picivel vagyok itthon.....
Köszi
2010. júl. 2. 19:01
1/7 anonim válasza:
Lasagne? Veszel a boltban lasagnetésztát, és megcsinálod, vagy a lasagnetésztát helyettesítheted sima tésztával, akkor lehet bolognai spagetti :)
2/7 anonim válasza:
1.vagyok. Bocs, kicsit rosszul írtam. Akkor lehet helyett azt akartam, hogy vagy lehet még
4/7 anonim válasza:
A fél kg darálthust készíts úgy el mintha paprikáscsirkét készitenél.
Főzzél ki hozzá egy csomag spagettit és keverd össze.
Tálaláskor sajtot reszelj rá.
Stál Judit készitette egyszer a tv-ben, és gyakram csinálom, a gyerekek szeretik.
5/7 anonim válasza:
Ha sok a darált húsod, készíthetsz hortobágyi húsos palacsintát, erdélyi rakott káposztát, bármilyen rakott zöldséget (kelkáposzta, zöldbab, stb...), csevapot, fasírtot, stefánia szeletet.
6/7 anonim válasza:
Jó foghagymás fasírt(akár hidegen is ehető),uborkával,majonézes krumplival vagy kukoricával.
tepsiben sütöt lapocka is jó ilyen hideg köretekkel!
7/7 anonim válasza:
Rakott kel, vagy rakott karfiol? Mi imádjuk, bár annak a tetejére tejföl kell nem sajt. De egyszerű, gyors és nem kell ott állni mellette végig, tudsz a picikkel is foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!