Mi lesz ma nálatok az ebéd?
Figyelt kérdés
Ötletgyüjtés miatt kérdem.2019. márc. 3. 08:49
11/19 anonim válasza:
Paradicsomos húsgomboc és brokkoli krémleves pirított ciabattával és fokhagymás pestoval.
12/19 anonim válasza:
Paradicsomleves, rakott krumpli savanyúsággal.
13/19 A kérdező kommentje:
Hú köszi :D ebből az egész hetet megterveztem!:)
2019. márc. 3. 14:02
14/19 anonim válasza:
Zöldségleves, nem a zacskós, hanem normális.
Második nem lesz, undorodom a nyers hústól, csak megenni tudom, elkészíteni nem.
15/19 anonim válasza:
Előételnek serpenyőben sült Hamachi-t késztek sült céklával és karfiol pürével, főételnek pedig grillezett tonhal szívet késztek szezámos rizzsel és sült gombaszeletekkel.
Desszertnek az albán fagylaltozóból hozok olcsó fagylaltot, amely csurig van ételfestékkel és ízfokozóval, különösen a gyümölcsfagylaltok.
17/19 anonim válasza:
Máj, köles/krumpli, párolt répa. Farsangi fánk.
18/19 anonim válasza:
már csak utólag válaszolok, hiszen ebédidő rég elmúlt :D tegnap főztem pincepörköltet, elég nagy adag sikerült, ma a maradékot ettük, csemege uborkával.
19/19 anonim válasza:
Kakukkfüves-fokhagymás szejtán sütőben sült édesburgonya+burgonya+karfiol körettel, salátával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!