Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen köretet készítsek a...

Milyen köretet készítsek a natúr párolt lazac mellé?

Figyelt kérdés
Uborkasaláta tuti lesz, meg újkrumplit vettem, de már nem annyira "új", nehéz kapargatni a héját.
2010. júl. 2. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
spenótos, krémsajtos tésztát
2010. júl. 2. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hát, ha már megvan az újkrumplid, akkor már csak friss petrezselyem kell rá, és komplett a menüd.
2010. júl. 2. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Petrezselymes, zelleres újkrumpli



Az újburgonyát jól megsikáljuk, csak a gyenge héja pucolódik le, jól megmossuk, és elnegyedeljük. Egy fej vöröshagymát meghámozunk, és apró kockára vágjuk. A felmelegített zsíron vagy olajon megpároljuk, és rátesszük az apróra vágott petrezselyem- és zeller zöldet, majd rátesszük a felnegyedelt burgonyát is

2010. júl. 2. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
A spenótot meg a krémsajtot én nagyon megenném, van is hozzá minden, de a párom tuti nem... Sajnos. Krumplis vonalon indulnék el. Azt mondjátok, pterzselymes?
2010. júl. 2. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mustáros-korianderes sült krumpli



* A sütőt előmelegítjük 220 °C-ra. Az ecethez hozzákeverjük a mustármagot, felforraljuk, majd alacsonyabb lángon, időnként megkeverve 5 percig lassan forraljuk, amíg az ecet majdnem teljesen el nem párolog. A mustármagot átöntjük egy salátástálba, hozzáadjuk a mustárt és a mozsárban összetört koriandert, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

* A meghámozott és nagyobb darabokra vágott krumplira annyi vizet öntünk, hogy bőven ellepje. Megsózzuk, 3 percig forraljuk, majd leöntjük róla a vizet, és közepesen erős lángon, az edényt meg-megrázogatva további 3 percig főzzük, míg a krumpli teljesen száraz nem lesz.

* Közben egy nagy tepsiben elosztjuk a 6 evőkanál étolajat, és 10 percre betesszük a sütőbe. A krumplit megforgatjuk a mustáros keverékben, és beletesszük a tepsibe (vigyázzunk, mert a forró olaj kifröccsenhet!). Sózzuk, borsozzuk, 15 percre betesszük a sütőbe, majd átforgatjuk, és még kb. 15 percig sütjük, míg a krumpli meg nem pirul, ill. puhul. Ízlés szerint még sózzuk, borsozzuk, és forrón tálaljuk.

2010. júl. 2. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
zöldbab fokhagymával vajon párolva tuti a lazac mellé
2010. júl. 2. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, leírnád, hogy készül a spenótos krémsajtos tészta?
2010. júl. 2. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!