Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok valami jó sütireceptet?

Írnátok valami jó sütireceptet?

Figyelt kérdés

Anyukámat szeretném meglepni vele mire hazaér.

Valami egyszerűbbet légyszi :D nem vagyok egy mesterszakács XD

Még van 2 órám...

14/L

2010. jún. 30. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
40 perc maximum az egész. 4 tojás kell ezeket szétválasztod,a fehérjét kemény habbá vered,a sárgáját kikevered 4 evőkanál cukorral 1 sütőporral,háromnegyed kocka olvasztott margarinnal,hozzákevered a fehérjét és annyi lisztet h sűrű de folyós maradjon a tészta. sütőpapírt raksz egy nagyobb peremű tepsibe, beleöntöd a tésztát, a tetejére szórsz bármilyen gyümölcsöt,meghinted kristálycukorral és előmelegített sütőben közepes lángon aranybarnára sütöd.(kb 20 perc) egyszerű és finom
2010. jún. 30. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Teszel tálcára háztartási kekszeket, rá cukros tejföl, rá banán és ezt ismételed, majd az utolsó rétegre (keksz-tejföl-banán)csorgatsz zselatint. Egyszerű, gyors és mutatós. A tetejére ha banán helyett kivit teszel az még jobban fog kinézni a zselé alatt :) Viszont legalább 2-3 órát kell álljon a hűtőben, mielőtt megeszitek, hogy a keksz megszívja magát és megpuhuljon.
2010. jún. 30. 15:33
 3/7 anonim válasza:

Én hétvégén ezt a sütit készítettem el:

[link]

Nagyon egyszerű, gyorsan kész van, és mindenkinek nagyon ízlett.

2010. jún. 30. 15:35
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. jún. 30. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyári gyümölcs mézzel és mogyoróval

6 személyre

1 kg vegyes nyári gyümölcs (földieper, málna, áfonya, ribizli vagy ami elérhető)

ízlés szerint méz

75 g pörkölt mogyoró

75 g teljes kiörlésű lisztből készült kényérmorzsa

Tegyük a gyümölcsöket egy 20 cm átmérőjű edénybe kevés vízzel és főzzük 10-15 percig, amíg megpuhulnak. Ízlés szerint ízesítsük mézzel, attól függően, hogy milyen gyümölcsöket használtunk. Öntsük le a felesleges lét és a gyümölcsöket tegyük egy hőálló tálba. A tetejét borítsuk le az összekevert darált mogyoróval és kenyérmorzsával. 190 fokos sütőben 20-30 percig süssük. Tejszínnel és a megmaradt gyümölcslével tálaljuk.

2010. jún. 30. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:

19:48-as vagyok

Most látom, hogy későn írtam, de hátha majd legközelebb lesz kedved megcsinálni, vagy bárkinek aki olvassa:)

2010. jún. 30. 19:49
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi

majd máskor megcsinálom azt is :)

2010. jún. 30. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!