Hogy kell a madártej habját megcsinálni? Mert ahogy kiveszem a tejből egyből összeesik, egy másodperc után. Hogy kell megcsinálni hogy ne essen össze?
Figyelt kérdés
2008. nov. 8. 12:20
1/6 anonim válasza:
Szia! A tojáshabot porcukorral verd fel nagyon keményre, úgy szaggas belőle galuskákat a forró tejbe, és akkor nem fog összesni.
2/6 anonim válasza:
Egyet értek az előttem lévő válasszal!
3/6 anonim válasza:
Nekem így is összement , de finom és habos :).
4/6 A kérdező kommentje:
nekem is összement így is, viszont ha csak összesen a két oldalát kb fél percig föztem a tejben akkor szép nagyok maradtak. Nem hagytam benne sokáig.
2008. nov. 10. 12:44
5/6 anonim válasza:
Én a habot a cukorral forróvizes edény fölött verem fel,így megfől mielőtt a tejbe tenném.Nem esik össze.
6/6 anonim válasza:
De honnan lehet tudni,hogy megfőtt a hab?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!