Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van az, hogy a rántott...

Miért van az, hogy a rántott csirke csontja fekete?

Figyelt kérdés
Igazán undoritó, jó izűen eszel, és a végén ott a fekete csont.
2010. jún. 30. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
mert a vér megsült benne...ha nem tetszik, filézd ki felhasználás előtt...
2010. jún. 30. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A vér miatt. Az ízén nem ront, de tényleg nem túl szívderítő látvámy.
2010. jún. 30. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
nem minden csirkéjé olyan, csak ha nem ott veszem ahol szoktam/ multik/.stb.
2010. jún. 30. 11:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Forrald fel panírozás előtt sós, vegetás vízben, akkor nem lesz véres és ízletesebb is lesz.
2010. jún. 30. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne tápos csirkét végy,hanem házit. Ha sütés előtt főzöd,akkor is véres marad a csont,és íze sem sok lesz. A házi csontja soha nem véres,és nem is lesz gusztustalan. A tápszertől véres és gyönge is a csont.

Csontozd ki és csak a húst süsd meg!

2010. jún. 30. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!