Miért van az, hogy a rántott csirke csontja fekete?
Figyelt kérdés
Igazán undoritó, jó izűen eszel, és a végén ott a fekete csont.2010. jún. 30. 11:26
1/5 anonim válasza:
mert a vér megsült benne...ha nem tetszik, filézd ki felhasználás előtt...
2/5 anonim válasza:
A vér miatt. Az ízén nem ront, de tényleg nem túl szívderítő látvámy.
3/5 A kérdező kommentje:
nem minden csirkéjé olyan, csak ha nem ott veszem ahol szoktam/ multik/.stb.
2010. jún. 30. 11:50
4/5 anonim válasza:
Forrald fel panírozás előtt sós, vegetás vízben, akkor nem lesz véres és ízletesebb is lesz.
5/5 anonim válasza:
Ne tápos csirkét végy,hanem házit. Ha sütés előtt főzöd,akkor is véres marad a csont,és íze sem sok lesz. A házi csontja soha nem véres,és nem is lesz gusztustalan. A tápszertől véres és gyönge is a csont.
Csontozd ki és csak a húst süsd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!