Fasirt. Nincsen zsemlemorzsa. Most mi lesz?
Figyelt kérdés
Bekevertem a darálthust,kevés kiflit,só,bors,tojás,fokhagyma,és rájüttem nincsen zsemlemorzsa,ki süthetem igy is?Milyen lesz,tegyek hozzá még valamit?2010. jún. 30. 10:41
1/7 anonim válasza:
Én még petrezselymet is szoktam tenni bele.
És soha nem görgetem bele zsemlemorzsába,csak natúran kisütöm!
Fincsi lesz,nyugi!
2/7 anonim válasza:
Semmi! Én mindig csak simán sütöm. Szerintem sokkal finomabb!
3/7 anonim válasza:
Finom anélkül is, de használhatsz helyette lisztet. A nagymamám mindig úgy csinálja, és fincsi.
4/7 anonim válasza:
Nagyon kevés lisztet használhatsz, de én se használtam még soha zsemlemorzsát:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!:-)
2010. jún. 30. 10:57
6/7 anonim válasza:
Zsemlemorzsa nélkül is finom a fasírt, de én a húsba még szoktam apróra vágott, olajon üvegesre futtatott vöröshagymát és egy kis majorannát is keverni az általad felsoroltakon kívül.
Nyugi, biztosan így is nagyon finom lesz (vagy már volt?) :=)
7/7 A kérdező kommentje:
Már csak volt:-) finom lett igy is!
2010. jún. 30. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!