Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fasirt. Nincsen zsemlemorzsa....

Fasirt. Nincsen zsemlemorzsa. Most mi lesz?

Figyelt kérdés
Bekevertem a darálthust,kevés kiflit,só,bors,tojás,fokhagyma,és rájüttem nincsen zsemlemorzsa,ki süthetem igy is?Milyen lesz,tegyek hozzá még valamit?
2010. jún. 30. 10:41
 1/7 anonim válasza:

Én még petrezselymet is szoktam tenni bele.

És soha nem görgetem bele zsemlemorzsába,csak natúran kisütöm!

Fincsi lesz,nyugi!

2010. jún. 30. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim válasza:
Semmi! Én mindig csak simán sütöm. Szerintem sokkal finomabb!
2010. jún. 30. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Finom anélkül is, de használhatsz helyette lisztet. A nagymamám mindig úgy csinálja, és fincsi.
2010. jún. 30. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés lisztet használhatsz, de én se használtam még soha zsemlemorzsát:)
2010. jún. 30. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!:-)
2010. jún. 30. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Zsemlemorzsa nélkül is finom a fasírt, de én a húsba még szoktam apróra vágott, olajon üvegesre futtatott vöröshagymát és egy kis majorannát is keverni az általad felsoroltakon kívül.

Nyugi, biztosan így is nagyon finom lesz (vagy már volt?) :=)

2010. jún. 30. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Már csak volt:-) finom lett igy is!
2010. jún. 30. 12:52

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!