11/24 anonim válasza:
Elég rosszul néz ki, mint egy tápos kaja. De ha az íze jó akkor nem kell itt meg se kérdezni.
12/24 anonim válasza:
Én ma nem főzök, holnap fogok currys vöröslencsét rizzsel
13/24 anonim válasza:
Mégis ki pontoz le? A kérdésre válaszoltam, én sáfrányos rizottót főztem. Bocs, ha nem volt jó a válaszom...hihetetlen.
14/24 anonim válasza:
15/24 anonim válasza:
Mi a bajotok a kinézetével? :D Egy főzelék mégis milyen legyen? :D
16/24 anonim válasza:
Számomra jól néz ki, mert szeretem.
Én ma paradicsomos káposztát főztem sült dagadoval
17/24 anonim válasza:
Elég menzas kinézete van, de ha finom, akkor mindegy. Nálunk Lasagne volt.
18/24 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, és egészséges is. Megenném. Én sárgaborsófőzeléket csináltam.
19/24 A kérdező kommentje:
Ez egy finomfőzelék. Sajnos csak ilyeneket tudok enni most, mert a fogaimat csinálják. Férjemnek volt csirkével,én meg csak úgy magában tudtam csak enni. Izre nagyon jó volt.
2019. jan. 23. 18:43
20/24 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy rég csináltam ilyet, de jó lett. Sajnos meg vagy két honapig ilyeneket fogok csak elni. 😭
2019. jan. 23. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!