Nagyon "gumisak" ragadósak lettek a habcsókjaim. Száradnak még a levegőn?
Nekem is bejön. Igaz, most az egész éves cukoradagomat bepótolom egyszerre, mert amúgy nem sok édességet eszek, de a férjem nem eszi mert hogy ragad. Bezzeg a bóti gumicukit majszolja, ami Isten tudja mikből áll össze. :-D (és az is ragad) Nem vagyok nagy édességgyártó és most sem álltam volna neki, ha nem maradt volna meg egy csomó tojásfehérjém, de ezek most így jártak :-D Legközelebb talán kipróbálom a jégzajlást, annál nem számít hogyan áll össze a hab, mert össze tartja az ostya.
Én írtam ki egyébként korábban kérdést érlelet tojássárgája ügyben, az nagyon bejött, azóta több adagot is csináltam, ezért marad meg sok fehérje.
Erről a jégzajlás sütiről most hallok először, de olvasva a receptet nagyon jónak tűnik.
Közben eszembe jutott, hogy van egy jól bevált, mikrós habcsók receptem, bármilyen furcsa, de működik, többször készítettem már, dióval és kókusszal is finom.
Azt nem tudom, hogy kicsit ragacsos habcsókon segít e, de egy próbát megér.
Itt a recept:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!