Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon "gumisak" ragadósak...

Nagyon "gumisak" ragadósak lettek a habcsókjaim. Száradnak még a levegőn?

Figyelt kérdés
Van amelyik adag jól sikerült, de van olyan ami olyan lett mint a pillecukor. Az utolsó tepsivel sikerült jól, amit rögtön szárítottam sütés után. Tehát levettem a hőfokot és még bent hagytam egy ideig. Az előzőeket kivettem sütés után, majd egyszerre tettem be azokat is száradni, de valószínűleg nem lett volna szabad kivenni.
2018. dec. 28. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesznek szárazabbak, jól gondolod, hogy nem kellett volna kivenni a sütőből amíg nem készült el teljesen.
2018. dec. 28. 11:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor ezek most már megmaradnak pillecukornak :-D
2018. dec. 28. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajna nem szárad. Sòt. Nekem a párás lakásban inkább még pillébb lett. Azért úgy is finom 😁
2018. dec. 29. 22:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem is bejön. Igaz, most az egész éves cukoradagomat bepótolom egyszerre, mert amúgy nem sok édességet eszek, de a férjem nem eszi mert hogy ragad. Bezzeg a bóti gumicukit majszolja, ami Isten tudja mikből áll össze. :-D (és az is ragad) Nem vagyok nagy édességgyártó és most sem álltam volna neki, ha nem maradt volna meg egy csomó tojásfehérjém, de ezek most így jártak :-D Legközelebb talán kipróbálom a jégzajlást, annál nem számít hogyan áll össze a hab, mert össze tartja az ostya.

Én írtam ki egyébként korábban kérdést érlelet tojássárgája ügyben, az nagyon bejött, azóta több adagot is csináltam, ezért marad meg sok fehérje.

2018. dec. 30. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Erről a jégzajlás sütiről most hallok először, de olvasva a receptet nagyon jónak tűnik.

Közben eszembe jutott, hogy van egy jól bevált, mikrós habcsók receptem, bármilyen furcsa, de működik, többször készítettem már, dióval és kókusszal is finom.

Azt nem tudom, hogy kicsit ragacsos habcsókon segít e, de egy próbát megér.

Itt a recept:

[link]

2018. dec. 30. 15:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2018. dec. 31. 06:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!