Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nálatok mi az ünnepi menü?

Nálatok mi az ünnepi menü?

Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 14:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Én mindenkinek zöld kezet adtam, mert nagyon hasznos és jó válaszokat adtatok, amit köszönök szépen! És azt is köszi, hogy a karácsonyi forgatagban időt szakítottatok erre! :)

Jövőre lesz egy-két étel, amit bevetek ezekből, mert én is frissíteni szeretnék hagyományos menüről valami változatos, finom menüre.

Áldott, békés Karácsonyt kívánok nektek és mégegyszer köszönöm! :)))

2018. dec. 25. 12:39
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Köszi, nektek is békés ünnepeket! :)

Nálunk hagyománnyá vált az ananászos csirke petrezselymes krumplival, illetve tiramisu. Ezeket évente csak egyszer-kétszer esszük, de 10 év alatt nagyon mesteri szintre fejlesztette az elkészítésüket az édesanyám.

Illetve ismerősöktől, családtagoktól mindig akad azért bejgli is.

2018. dec. 25. 13:05
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Első válaszoló vagyok és eddig mindig valami különleges etel volt a menü. Most épp ezért készült a leghagyományosabb toltottkapiszta, és épp ettől volt különleges
2018. dec. 25. 18:36
 14/18 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk mindig töltött csirke van.

De nem egész csirke, hanem pár natúr csirkemell megsütve, ezek vannak alul egy jénai tepsiben, és ezen rengeteg töltelék.

Felül sajt.

Mindenki a tölteléket imádja , és mindig kevés volt a hagyományos töltött csirkében.

2018. dec. 27. 09:10
 15/18 anonim válasza:
74%
Sok különleges karácsonyunk volt már az életünk során, most visszatértem a leghagyományosabbra,- balatoni lévén: ponty-halászlé, mandulás panírban sütött (tapolcai) pisztráng, majonézzel, hasábburgonyával. Másnap töltött káposzta. Beigli (nem én sütöttem,- kaptuk), mézes krémes (grízes krémmel, ahogy dukál). Tudom ez nem "menő" , viszont isteni volt.
2018. dec. 27. 21:06
 16/18 Sace3 válasza:
100%
Halászlé
2018. dec. 31. 09:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Aki lepontozza az összes választ, leírná, hogy szerinte mi az "ideális" menü?
2019. jan. 1. 01:44
 18/18 anonim válasza:
Mi azt csináltuk idén, hogy minden nap valaki kedvence volt. 24.-én a férjemé: sült liba (saját, jól tartott állatból), 25.-én rántott hal a nagyobb fiam kedvéért, másnap húsos palacsinta a kisebb kívánságára, Szilveszterkor meg bundás virsli (pogácsa tésztába tekerve sütött virsli), ami az én kedvencem. :)
2019. jan. 1. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!