Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mézeskalácsház eleminek...

Mézeskalácsház eleminek mennyire kell megkeményedni ahhoz, hogy ragasztani lehessen?

Figyelt kérdés
Van olyan recept a neten ahol azt írják ,hogy 2-3 napot hagyjuk száradni a kisült tésztát mielőtt ragasztanánk. Van olyan ahol rögtön.. Melyik megoldás a jó ?
2018. dec. 2. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Én azonnal össze szoktam ragasztani, ha kihűlt. Mivel ragasztod? Tojáshabbal elég macerás, karamellával egyszerűbb, de akkor nagyon erős lesz, tehát ha elsőre nem jól csinálod, nem tudod szétszedni többet.
2018. dec. 2. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
en is kihűlės utan rögtön csinalom.
2018. dec. 2. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Kihűlés után rögtön ragasztom,karamellaval.
2018. dec. 2. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!