Mézeskalácsház eleminek mennyire kell megkeményedni ahhoz, hogy ragasztani lehessen?
Figyelt kérdés
Van olyan recept a neten ahol azt írják ,hogy 2-3 napot hagyjuk száradni a kisült tésztát mielőtt ragasztanánk. Van olyan ahol rögtön.. Melyik megoldás a jó ?2018. dec. 2. 13:01
1/3 anonim válasza:
Én azonnal össze szoktam ragasztani, ha kihűlt. Mivel ragasztod? Tojáshabbal elég macerás, karamellával egyszerűbb, de akkor nagyon erős lesz, tehát ha elsőre nem jól csinálod, nem tudod szétszedni többet.
2/3 anonim válasza:
en is kihűlės utan rögtön csinalom.
3/3 anonim válasza:
Kihűlés után rögtön ragasztom,karamellaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!