Égettetek már úgy szét ételt, hogy szerencse hogy nem gyulladt ki?
Feketére, nagy füsttel.
Másodjára járok így. Csak én vagyok ilyen?
Hát hogyne:((
Az olaj ki is gyulladt, megégett az elszivó is, egy csöppet Kormos lett a fal is.
Persze, valamit el kell rontani annak is, aki amúgy ösztönösen főz és a többi rész megy :D Állandóan elfeledkeztem a hosszabban készülő ételekről, türelmem nem volt sok, így elszenesítésben nagy tapasztalatokat szereztem. Egyszer pedig iszonyúan fáradt voltam és elaludtam késő esti főzésnél... Az a lábos ment a szemétbe, menthetetlen volt.
Égettem már el levest is.
Füst ritkán van, kivéve mikrónál, az ugye eléggé gyorsan elvonja a vizet, a mennyiség sokszor apró, nem is egyenletes a dolog, én pedig szeretem a ropogós, száraz cuccokat. Plusz egy perc is jelenthet látványos füstöt...
Bedörözős este után betettem egy boltilasange-t a sütőbe, némegországban egy "panzióban".
Lengyel lakótársak szedték ki, szénnek égve.
Mikor feliadtam, már ki is szellőztettek, az eredmény meg ott figyelt a konhaablakban.
Nem ettem meg!😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!