Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mézeskalácsom miért nem lesz...

Mézeskalácsom miért nem lesz barna?

Figyelt kérdés
Ki szoktam venni mikor az alja már barna, de sajnos a teteje nem szokott az lenni. Ha tojás sárgájával lekenem az meg olyan hólyagos lesz rajta v milyen.
2018. nov. 24. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű ,hogy a fűszerkeveréked nem elég sötét így mire kisül veszít a színéből. Keverj hozzá 1 teáskanál kakaóport ami legalább 22% -os ettől kap még egy kisszínt. Nem tojássárgájával kell lekenni sütés előtt enyhén felvert fehérjével. Ha kisült akkor pedig 2-3 perc múlva ismét lekell kenni így szép fényes lesz.
2018. nov. 24. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. 😁
2018. nov. 24. 16:53

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!