Le tudná nekem írni valaki a lávatorta receptjét? Link.
Figyelt kérdés
Felénk sehol nem lehet rendelni, még nem hallottak felőle. A neten csak a mogyorókrémes változat van fent, de nekem inkább ennek kéne a receptje:
Addig oké, hogy sütök egy csokis piskótát, de szerintetek tovább hogy??
2010. jún. 26. 10:52
1/11 anonim válasza:
nem értem mi baj a kérdéssel.Kedves kérdező végig olvasva a receptet szerintem minden ugyanaz csak az öntet más benne
2/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de akkor én biztos nagyon béna vagyok, de te holtaláltad meg a receptet?
A mogyorókrémesben nincs ilyen vastag krém+ tészta+ "láva". Az egyszerűen egy tészta+mogyorókrém.
2010. jún. 26. 11:37
3/11 anonim válasza:
szerintem én eltudom kérni a mamámtól mert ő ránézésre megtudja csinálni meg persze a másik mamám fiának a felesége cukrász nagyon ügyes talán még el is készíti megrendelésre! de hol laksz ha megkérdezhetem?
4/11 anonim válasza:
Én a közepét úgy csinálnám, hogy 4 dl tejfölt összekevernék 6-8 evőkanál cukorral és azt 2 zselatinnal,amit úgy csinálok meg,ahogy rá van írva.
5/11 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: Előre köszönöm, ha megérdezed. mi ttthon azt ügyesketük ki, hogy talán olyan a krém, mint a franciakrémesé. A karamell helyére mi étcsokiöntetet tennénk. Hajdúnánási vagyok. És te?
2010. jún. 26. 13:08
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem lávatorta,ami a képen van!
7/11 anonim válasza:
Ranezesre neme is olyan franciakremeses beutese van a kremnek. :) A tobbi meg gondolom megy
8/11 A kérdező kommentje:
Visszafele a amásodiknak: Én ezt találtam lávatorta szeletként. De ha neked van más ötleted kérlek linkeld be! Köszönöm!
2010. jún. 26. 16:21
10/11 anonim válasza:
Itt valami tejszínkrémet ír a tésztára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!