Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Le tudná nekem írni valaki a...

Le tudná nekem írni valaki a lávatorta receptjét? Link.

Figyelt kérdés

Felénk sehol nem lehet rendelni, még nem hallottak felőle. A neten csak a mogyorókrémes változat van fent, de nekem inkább ennek kéne a receptje:

[link]

Addig oké, hogy sütök egy csokis piskótát, de szerintetek tovább hogy??

2010. jún. 26. 10:52
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
nem értem mi baj a kérdéssel.Kedves kérdező végig olvasva a receptet szerintem minden ugyanaz csak az öntet más benne
2010. jún. 26. 11:34
 2/11 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de akkor én biztos nagyon béna vagyok, de te holtaláltad meg a receptet?

A mogyorókrémesben nincs ilyen vastag krém+ tészta+ "láva". Az egyszerűen egy tészta+mogyorókrém.

2010. jún. 26. 11:37
 3/11 anonim válasza:
100%
szerintem én eltudom kérni a mamámtól mert ő ránézésre megtudja csinálni meg persze a másik mamám fiának a felesége cukrász nagyon ügyes talán még el is készíti megrendelésre! de hol laksz ha megkérdezhetem?
2010. jún. 26. 12:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Én a közepét úgy csinálnám, hogy 4 dl tejfölt összekevernék 6-8 evőkanál cukorral és azt 2 zselatinnal,amit úgy csinálok meg,ahogy rá van írva.
2010. jún. 26. 12:18
 5/11 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: Előre köszönöm, ha megérdezed. mi ttthon azt ügyesketük ki, hogy talán olyan a krém, mint a franciakrémesé. A karamell helyére mi étcsokiöntetet tennénk. Hajdúnánási vagyok. És te?
2010. jún. 26. 13:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem lávatorta,ami a képen van!
2010. jún. 26. 14:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Ranezesre neme is olyan franciakremeses beutese van a kremnek. :) A tobbi meg gondolom megy
2010. jún. 26. 15:10
 8/11 A kérdező kommentje:
Visszafele a amásodiknak: Én ezt találtam lávatorta szeletként. De ha neked van más ötleted kérlek linkeld be! Köszönöm!
2010. jún. 26. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:
most úgy megkívántam:(
2010. jún. 28. 13:14
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

Itt valami tejszínkrémet ír a tésztára

2010. jún. 28. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!