A vadnyulat muszáj, azaz ajánlatosabb bepácolni elkészítés előtt? Úgy finomabb?
Ha nem teszed pácba, keményebb marad, de főleg nagyon erős vad ize és szaga marad, ami nem túl jó!
A pácot sok féle képen lehet elkészíteni.Nem kell feltétlenül vörösborba, nagyon finom egy éjszakára 3 citrom levével, kis fokhagymaval, borssal és olajjal összekevert lébe áztatni. Aztán másnap ki is sütheted a leve nélkül, de ha szaftosan akarod, akkor a levével locsolgatod.
egy szakértő
Ajánlom a pácolást!
Sárgarépát,zellert,vörös hagymát szeleteld fel és főzd meg vízben!
A páclébe tégy kakukkfűvet,babérlevelet és borókabogyót,esetleg kevés mustármagot!Hűtsd ki,majd 2 napra tedd bele a nyuszit!
Ne sózd!
Finom porhanyós lesz!
Köszönöm a tanácsokat, az utolsó válaszoló által leírt módon jártam el, most pihen a hús a páclében, vasárnapi ebéd lesz belőle! Remélem, finom lesz!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!