Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A vadnyulat muszáj, azaz...

A vadnyulat muszáj, azaz ajánlatosabb bepácolni elkészítés előtt? Úgy finomabb?

Figyelt kérdés
Egyik recept azt írja, 1-2 napig páclébe kell tenni a húst, másik meg azonnal "megfőzi". Tapasztalat valakinek?
2010. jún. 24. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nagyon fiatal (1 kiló körül) elvileg csinálhatod azonnal, de jobb pácolni.
2010. jún. 24. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem teszed pácba, keményebb marad, de főleg nagyon erős vad ize és szaga marad, ami nem túl jó!

A pácot sok féle képen lehet elkészíteni.Nem kell feltétlenül vörösborba, nagyon finom egy éjszakára 3 citrom levével, kis fokhagymaval, borssal és olajjal összekevert lébe áztatni. Aztán másnap ki is sütheted a leve nélkül, de ha szaftosan akarod, akkor a levével locsolgatod.


egy szakértő

2010. jún. 24. 23:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Ajánlom a pácolást!

Sárgarépát,zellert,vörös hagymát szeleteld fel és főzd meg vízben!

A páclébe tégy kakukkfűvet,babérlevelet és borókabogyót,esetleg kevés mustármagot!Hűtsd ki,majd 2 napra tedd bele a nyuszit!

Ne sózd!

Finom porhanyós lesz!

2010. jún. 25. 00:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, az utolsó válaszoló által leírt módon jártam el, most pihen a hús a páclében, vasárnapi ebéd lesz belőle! Remélem, finom lesz!

Üdv!

2010. jún. 25. 15:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!