Ha valaminek máig van a szavatossága, akkor az ma jár le, akkor azt már ki kell dobni, vagy máig meg fel lehet használni?
1-es vagyok
Most látom, hogy figyelmetlen voltam és nem szombaton akarod felhasználni. Végül is nem derül ki, hogy mikor akarod elkészíteni, a fagyasztó a megoldás, ha nem ma lesz ez a vacsora.
Szia
Ki vettem a védőgázas csomagból, kicsit úgymond szaga volt, vagy nem is tudom, kacsa AK ugye van egy jellegzetes szaga mondjuk, de ez valami másfajta volt, mondjuk nem tipikus romlott szag, lemkstam, atmostam, aztán már nem volt annyira 'budos' szerintetek megsussem?
Kedves Kérdező, azért érzed szagát, mert vegetáriánus vagy.
Én is így voltam vele, amikor 10 évig nem ettem húst, de a családnak főzni kellett. A legfrissebb húst is büdösnek éreztem.
Semmi baja nem lesz a férjednek a ma lejáró kacsacombtól, csak éjfélig készítsd el!:D
A védőcsomagos húsnak van néha ilyen enyhe elnézést-fingszaga.
Egyszer vásároltam romlott húst, azon érezni lehetett kibontás után, borzalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!