Hogyan kell jól megcsinálni az amerikai palacsintát?
Figyelt kérdés
Megcsinálom mindig a tésztát, véleményem szerint jó állagú lesz, szépen lassan kezdem sütni az egyik oldalát, ahogy a nagykönyvben az meg van írva, mikor az első buborékokat meglátom, akkor átfordítom, de amint fordítanám a teteje elkezd szanaszét folyni és nem lesz meg a szép formája2018. okt. 13. 20:43
2/5 anonim válasza:
Hát én nem az első buboréknál fordítom, mert akkpr mindig szétcsúszik.
Plusz nem mindegy miben sütöt, mert egy csomó mindenben nem lehet rendesen.
3/5 A kérdező kommentje:
Serpenyőben ( bocsi, többet nem tudok mondani, nem vagyok nagy tudós a konyhában ) , próbáltam tovább hagyni, de akkor pedig leégett a másik oldala, utána próbáltam, hogy több vajat teszek alá, akkor pedig olyan baromi furcsa állaga lett. Barátnőmet szeretném egyébként meglepni vele, de egyszerűen sosem jön össze
2018. okt. 13. 20:52
4/5 anonim válasza:
kis lángon süsd, akkor fordítsd mikor már sok a buborék a tetején, lassan süsd
5/5 anonim válasza:
Milyen keverési arányokkal dolgozol? A tésztát meg kell piritani mielőtt átfordítanád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!