Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 20 főre kellene valami "bekapó...

20 főre kellene valami "bekapós"húst sütnöm. Szóval nem egytál ételt. Ötletek?

Figyelt kérdés
Olyan, ami valamilyen salátához illik, és esetleg hidegen is finom.,Köszönöm a segítséget előre is.
2010. jún. 23. 10:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

sztem csirkesalit készíthetsz pl.. szimplán felvagdalod a csirkehusit és megsütöd... serpenyőben, majd hagyod vízben, h megfőjjön, míg a víz elpárolog...

megy ez paradicsomhoz is, nemcsak a zöld salátához...

és kapros öntetet is készíthetsz hozzá:)

2010. jún. 23. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fasírt, szeletelt hideg hátszín,
2010. jún. 23. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
több félét csinálj - hidegen saláta mellé, jó a rántott hús szép vékonyra klopfolt húsból, mini fasírtgolyók, gombás töltelékkel töltött dagadó felszeletelve, sült csirkecomb, darált húsos töltelékkel töltött dagadó, Stefánia-vagdalt, kolbásszal töltött karaj szeletelve, kolbásszal töltött vagdalt...nem hús, de pl falafel-golyó, rizskrokett, halfasírt, zöldségfasírt...
2010. jún. 23. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Én gondoltam töltött karajra például, de azt sem tudom mennyi húst vegyek.Ebben is segítetek?
2010. jún. 23. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

szia! amiket írtak az előzőek, mind nagyon jó. az egyben sült kolbásszal töltött karaj is része lehet a menünek, de

ne csak azt csinálj 20 főre mert nem kiadós. egy kilós db úgy összesül, hogy 10-12 vékonyka szeletnél nem lesz több.

én is azt ajánlom, hogy többfélét csinálj.

én szoktam " bekapós" falatoknak fűszeres grillkolbászt sütni, karikára vágni és kiflikarikára tenni. tetejére egy

kis falat fetasajt, olajbogyó, piros kalif.paprika átszúrva fogpiszkálóval.

akkor még szoktam sokkás tojásroládot is csinálni, felszeletelve nagyon mutatós és finom.

ezeket bármilyen friss vagy majonézes salátával lehet

kínálni.

üdv.

2010. jún. 23. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

anyum olyat szokott csinálni, hogy:

jénait kibélel bacon-nel, sugár alakban rakja bele, úgy, hogy kilógjon felül. tojást reszelt sajttal (trapista+füstölt) összekever, és a csirkemellet ebbe mártja. belerak egy réteg mellet a jénaiba, rá gépsonkát, megint csirkemell, aztán sonka és így tovább.

a végén a kilógó bacon-t ráhajtja a tetejére, és megsüti.

ha kihűlt kiborítja egy nagy tálra, és felszeleteli. hidegen kell enni. ő francia salátát csinál mellé.

2010. jún. 23. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
13:32 ez nagyon jól hangzik :P
2010. jún. 23. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!