20 főre kellene valami "bekapós"húst sütnöm. Szóval nem egytál ételt. Ötletek?
sztem csirkesalit készíthetsz pl.. szimplán felvagdalod a csirkehusit és megsütöd... serpenyőben, majd hagyod vízben, h megfőjjön, míg a víz elpárolog...
megy ez paradicsomhoz is, nemcsak a zöld salátához...
és kapros öntetet is készíthetsz hozzá:)
szia! amiket írtak az előzőek, mind nagyon jó. az egyben sült kolbásszal töltött karaj is része lehet a menünek, de
ne csak azt csinálj 20 főre mert nem kiadós. egy kilós db úgy összesül, hogy 10-12 vékonyka szeletnél nem lesz több.
én is azt ajánlom, hogy többfélét csinálj.
én szoktam " bekapós" falatoknak fűszeres grillkolbászt sütni, karikára vágni és kiflikarikára tenni. tetejére egy
kis falat fetasajt, olajbogyó, piros kalif.paprika átszúrva fogpiszkálóval.
akkor még szoktam sokkás tojásroládot is csinálni, felszeletelve nagyon mutatós és finom.
ezeket bármilyen friss vagy majonézes salátával lehet
kínálni.
üdv.
anyum olyat szokott csinálni, hogy:
jénait kibélel bacon-nel, sugár alakban rakja bele, úgy, hogy kilógjon felül. tojást reszelt sajttal (trapista+füstölt) összekever, és a csirkemellet ebbe mártja. belerak egy réteg mellet a jénaiba, rá gépsonkát, megint csirkemell, aztán sonka és így tovább.
a végén a kilógó bacon-t ráhajtja a tetejére, és megsüti.
ha kihűlt kiborítja egy nagy tálra, és felszeleteli. hidegen kell enni. ő francia salátát csinál mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!