SOS! Mi a zöld kókuszgolyó receptje?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amelyikbe manduaaromát kell tenni, és attól zöld lesz. Több személyre kellene, kb fél kg darált kekszből, mert osztálytalálkozóra viszem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 23. 09:08
1/8 anonim válasza:
fél kg kekszből nem túl sok kókuszgolyó lesz..a mandulaaromától meg tuti nem lesz zöld, legfeljebb az ételfestéktől
amúgy életemben nem csináltam még ilyet, de 100%-ra lefogadom, hogy ugyanúgy készül, mint a kakaós, csak kevesebb tej/meggylé és kakaó nélkül
2/8 anonim válasza:
megtaláltam, ennek csak a reszeléke zöld, azt hittem a sütinek kéne annak lenni
mellesleg még az is eszembe jutott,hogy mondjuk kakaó helyett darált mandulát lehetne bele tenni
4/8 anonim válasza:
Fuj ez kicsit olyan mint a molyhos tinóru :D Én inkább a normális kókuszgolyót preferálnám :D
5/8 anonim válasza:
[link] Ennek a zöld tésztája majdnem olyan.
7/8 anonim válasza:
Ma már lehet kapni zöld kókuszreszeléket.Az is gondolom étel festékkel van befestve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!