Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Na a szokásos kérdés, mit...

Na a szokásos kérdés, mit főzzek holnap?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 20:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

fokhagymakrémleves

darált húsos raguval töltött spenótos palacsintát kirántva + petrezselymes krumplifőzelék

desszert gyümölcsös muffin

2010. jún. 22. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Öreglebbencs, tejfölös uborka salátával:) HMMMMM
2010. jún. 22. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Jókai bableves, túrós csusza.
2010. jún. 22. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Csirkepörkölt, nokedlival, és savanyúsággal.
2010. jún. 22. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
lecsós hús, rizzseles tésztával
2010. jún. 22. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Csak a bauxitfőzelék ad Erőt és Mindent Elsöprő Akaratot!
2010. jún. 22. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
rakodt krumpli
2010. jún. 22. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 A kérdező kommentje:
hát a bauxitfőzelékedet már ne haragudj szerintem mindenki unja....szakállas vicc
2010. jún. 22. 22:13
 19/20 anonim ***** válasza:
80%
ez a Babi nénis, bauxitfőzelékes poénkodás már tényleg rohadtul elcsépelt és unalmas...
2010. jún. 22. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

szia,első vagyok,én igy szoktam csinálni a pásztortarhonyát még az egyik barátnőm tanitotta:)és nagyon finom.:P

hozzávalók:

kolbász,paprika,pirospaprika,bors,só,hagyma,tarhonya,olaj.

elkészítés:

A kolbászt zsirjára piritom és hozzá teszem a hagymát egy csipetnyi borssal igy megpiritom a hagymát is aztán amikor megpirult pirospaprikával meghintem és vizzel felöntöm aztán hozzáadom a paprikát kb 1-2 db paprikát szoktam hozzáadni(kockákra vágva) és megsózom addig fözöm amig a kolbász nagyjából megpuhul,közben olajban megpiritom a tarhonyát és megfözöm a szokásos módon és ha megfőtt a tarhonya és a kolbász is akkor összekeverem:)A férjem nem nagyon szereti ha nagyon zsiros igy az összes kolbászos lét nem teszem hozzá inkább a sürüjét:)

Nagyon finom:)

2010. jún. 22. 23:53
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!