Na a szokásos kérdés, mit főzzek holnap?
fokhagymakrémleves
darált húsos raguval töltött spenótos palacsintát kirántva + petrezselymes krumplifőzelék
desszert gyümölcsös muffin
szia,első vagyok,én igy szoktam csinálni a pásztortarhonyát még az egyik barátnőm tanitotta:)és nagyon finom.:P
hozzávalók:
kolbász,paprika,pirospaprika,bors,só,hagyma,tarhonya,olaj.
elkészítés:
A kolbászt zsirjára piritom és hozzá teszem a hagymát egy csipetnyi borssal igy megpiritom a hagymát is aztán amikor megpirult pirospaprikával meghintem és vizzel felöntöm aztán hozzáadom a paprikát kb 1-2 db paprikát szoktam hozzáadni(kockákra vágva) és megsózom addig fözöm amig a kolbász nagyjából megpuhul,közben olajban megpiritom a tarhonyát és megfözöm a szokásos módon és ha megfőtt a tarhonya és a kolbász is akkor összekeverem:)A férjem nem nagyon szereti ha nagyon zsiros igy az összes kolbászos lét nem teszem hozzá inkább a sürüjét:)
Nagyon finom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!