Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütés előtt kiolvasszam vagy...

Sütés előtt kiolvasszam vagy süssem fagyottan?

Figyelt kérdés
Csirkemellet paníroztam be és lefagyasztom. Ti sütés előtt kiengeditek vagy sem?
2018. szept. 7. 08:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én kiolvasztom előtte.

Csináltam eleinte, hogy nem olvasztottam ki, de annak az lett az eredménye, hogy mire megsült (... volna) a hús, addigra a panír megégett rajta. Ha kisebb lángon csináltam, hogy a panír ne égjen meg, akkor meg úgy megszívta magát a zsiradékkal, hogy csavarni lehetett volna belőle.

Eleve a fagyos hús lehűti az olajat/zsírt és mire ismét felmelegszik, addig csak ázik benne.

Én az előre panírozottat amikor kienged még át szoktam 1x forgatni zsemlemorzsában, de ez nem kötelező.

2018. szept. 7. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Pont cs.mellet nem szoktam fagyasztani így. De minden másnál azt sütök ki fagyosan, ami vékony, és hamar felolvad, átmelegszik és megsül....

Ami vastagabb, azt inkább korábban kiveszem a fagyóból. Különben csak a külseje sülne jól meg. Vagyis pontosabban mire a belseje rendesen átsül, addi g a külseje már megéghet...


Na hát most akkor gondold át, mennyire vastag a te csirkehusid!

2018. szept. 7. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!