Sütés előtt kiolvasszam vagy süssem fagyottan?
Én kiolvasztom előtte.
Csináltam eleinte, hogy nem olvasztottam ki, de annak az lett az eredménye, hogy mire megsült (... volna) a hús, addigra a panír megégett rajta. Ha kisebb lángon csináltam, hogy a panír ne égjen meg, akkor meg úgy megszívta magát a zsiradékkal, hogy csavarni lehetett volna belőle.
Eleve a fagyos hús lehűti az olajat/zsírt és mire ismét felmelegszik, addig csak ázik benne.
Én az előre panírozottat amikor kienged még át szoktam 1x forgatni zsemlemorzsában, de ez nem kötelező.
Pont cs.mellet nem szoktam fagyasztani így. De minden másnál azt sütök ki fagyosan, ami vékony, és hamar felolvad, átmelegszik és megsül....
Ami vastagabb, azt inkább korábban kiveszem a fagyóból. Különben csak a külseje sülne jól meg. Vagyis pontosabban mire a belseje rendesen átsül, addi g a külseje már megéghet...
Na hát most akkor gondold át, mennyire vastag a te csirkehusid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!