Sütés előtt kiolvasszam vagy süssem fagyottan?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Én kiolvasztom előtte.
Csináltam eleinte, hogy nem olvasztottam ki, de annak az lett az eredménye, hogy mire megsült (... volna) a hús, addigra a panír megégett rajta. Ha kisebb lángon csináltam, hogy a panír ne égjen meg, akkor meg úgy megszívta magát a zsiradékkal, hogy csavarni lehetett volna belőle.
Eleve a fagyos hús lehűti az olajat/zsírt és mire ismét felmelegszik, addig csak ázik benne.
Én az előre panírozottat amikor kienged még át szoktam 1x forgatni zsemlemorzsában, de ez nem kötelező.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Pont cs.mellet nem szoktam fagyasztani így. De minden másnál azt sütök ki fagyosan, ami vékony, és hamar felolvad, átmelegszik és megsül....
Ami vastagabb, azt inkább korábban kiveszem a fagyóból. Különben csak a külseje sülne jól meg. Vagyis pontosabban mire a belseje rendesen átsül, addi g a külseje már megéghet...
Na hát most akkor gondold át, mennyire vastag a te csirkehusid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!