Tényleg ennyire drága lenne?
Tegnap elmentem a cukrászhoz, aki az esküvői tortánkat készíti majd. Kérdezte milyen töltelékkel szeretném? Mondtam hogy vajas-csokis. A válasza az volt, hogy olyat nem készít. Csak tejszínes töltelékkel dolgozik. Kérdeztem, hogy miért? Azt mondta, hogy túl drága, ha vajas krémmel tölti be.
Én nem szeretem a tejszínhabot, semmilyen típusát, ezért szerettem volna krémmel töltöttet.
Tényleg annyira drága lenne? Vagy neki könnyebb?
Persze nem csupán vajas krémmel szerettem volna. Vajas-pudingos vagy ilyesmi.
Elmondod neki, hogy mit akarsz és ennyi. Amúgy is az igazi cukrászok mondanak árat, hogy mennyi lesz a különbség.
Szóval ha nem azt kapod, amit szeretnél, akkor keresel mást.
Sok képet töltött fel a tortákról, amiket készített. + sütiket is süt. Vajas krémmel is, szóval csak tortát nem akar. Szóval nem látatlanban kértem a munkáját.
Azt mondta senki sem kér vajas töltelékkel... Kicsit büszke a lány, talán beképzelt is.
Ezek szerint én vagyok az egyetlen, aki nem szereti a tejszínhabot...
Szerintem írok neki, hogy vajas krémmel mennyi lenne. Én erre nem gondoltam, hogy pont ilyen probléma fog adódni.
Amúgy csak úgy vállalta el a sütiket az esküvőre, hogy kikötötte, ő süti a tortát is.
Hogy miért mentem bele? A párom külföldi, hamar jött az esküvő (meglepetés lánykérés), mivel az utazgazás/távkapcsolat nem sokáig kivitelezhető. Na és ugye nem olyan könnyű "kihúzni a fiókból" egy cukrász csak úgy hirtelen.
Mi az, hogy kikötötte, hogy ő süti a tortát?
És ha te nem akarsz tortát, vagy anyád megsüti?
Hagyd a fenébe ezt, ha gyors esküvő akkor vegyetek 3 különböző nagyságú tortát, a linken leírtak alapján pakoljátok egymásra, tetejére egy esküvői pár és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!