Mennyi ideig érdemes pácolni a húsokat?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 18:43
1/3 anonim válasza:
2 napnál tovább nem, de 6 óráig legalább.
Persze be lehet kevesebbre is de az nem az igazi.
2/3 anonim válasza:
Attól függ milyen húst. A csirkét, disznót borjút csak 1 napig pácolom, a marhát 2-3 napig, a vadat (attólfügg, hogy milyen fiatal) 3-7 napig
3/3 anonim válasza:
szárnyas 1-2nap, sertés 2-3, marha 4-6, a vadas 5nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!