Szerintetek is, mintha több vízet engednének ki a húsok? Lehet ezt alkalmazzák tömegnövelőként?
Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 12:53
11/13 A kérdező kommentje:
#11
miért vagyunk hülyék?
2018. aug. 7. 14:28
12/13 anonim válasza:
Inkább a tartás minőségének következménye (0 mozgástér, folyamatos stressz, tápok), hogy nem olyan egy nagyüzemi csirke húsa, mint amilyen a nagyi szabadon futkosó jószágainak van. De ez az injekciós elmélet több sebből is vérzik. Egyrészt borzasztóan lassítaná magát a feldolgozás folyamatát. Aztán több, mint valószínű, hogy feltűnne, ha porózusos lenne a hús/bőr a tű miatt. Harmadrészt, a nagy nehezen befecskendezett víz egyből kifolyna a húsból, ha csak nem óvatosan, a lyukakat befogva mozgatják, ami azért annyira nem jellemző a nagyüzemi húsfeldolgozókra. És azt se felejtsük el, hogy itt, Magyarországon elég szigorúak a szabályok az élelmiszereket illetően, tehát nem lehet egy lapon említeni "egy távolkeleti országgal". Nem tagadom, biztos előfordult már valahol ez a módszer, de a kis Spar-os csirkemelled miatt tuti nem kell aggódnod.
13/13 anonim válasza:
Nos, éppen ezért nem veszek ipari húsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!