Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Leírnátok nekem a kedvenc...

Leírnátok nekem a kedvenc sütirecepteteket?

Figyelt kérdés
Kismama vagyok és imádok sütni és most rengeteg időm is van, de az én receptjeimet már mindegyiket megcsináltam. Netről nem szeretek nézni recepteket, mert nekem sok csalódás volt közülük, így jobban bízom azokban a receptekben, amiket elkészítettek és finom is. Köszönöm előre is.
2010. jún. 20. 11:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
hát, szerintem simán el tudod dönteni, hogy jó lesz-e vagy sem... valószínűleg, ha mustár van a receptben, akkor nem lesz jó..
2010. jún. 20. 11:34
 2/12 anonim ***** válasza:

Krémes süti

Hozzávalók:

8 tojás,

30 dkg cukor,

5-10 vaníliás cukor,

1 liter tej,

1 kocka margarin,

9 evőkanál liszt.

A tojás sárgáját jól elkavarjuk a cukorral. Megolvasztjuk a margarint, kihűtjük, majd azzal is jól elkavarjuk. Utána a liszt meg a tej következik, úgy adagoljuk, hogy egyszerre fogyjon el.

Nem kell megijedni egy nagyon folyékony masszát kapunk. A végén még a keményre felvert tojásfehérjét szépen óvatosan belekavarjuk. Mikor mindent szépen jól elkevertünk, akkor egy kikent, belisztezett tepsibe öntjük és betesszük a sütőbe.

Addig sütjük míg a teteje szép aranybarnára sül és ha megmozdítjuk a tepsit akkor már egyáltalán nem vagy csak nagyon keveset mozog a közepe. Kivesszük és megvárjuk amíg kihűl csak aztán szeleteljük!

Ne csodálkozz,de 4 cm krém lesz az alján,nagyon finom és nagyon egyszerű.Megírod,hogy milyen sikere volt?Nálunk a kedvenc.

2010. jún. 20. 11:41
 3/12 A kérdező kommentje:

Az elsőnek üzenem, így kezdtem: Leírnátok a kedvenc sütirecepteteket?

Nem tudom a mustár hogy jön ide, de ha nem érted a kérdést akkor minek válaszolsz hülyeségeket.

A 2.-nak köszönöm, amint elkészítettem megírom az eredményt.

2010. jún. 20. 12:22
 4/12 anonim ***** válasza:

próbáld ki hidd el megéri kedvenc recept! És gyors!

Ha szereted a mákot. 15 dkg mákot felfőzöl kb 1,5-2 dl tejeben fahéjjal rummal ízesíted, 10 dkg cukrot, és 4 dkg lisztet raksz bele, majd hagyod kihűlni. 4 tojást kettéválasztasz a sárgája mehet a kihűlt mákmasszához a fehérjét kemény habbá vered. összekevered a habot a mákos cuccal, kivajazol üvegformát, vagy poharakat 3/4 megtöltöd és a mikróban kb 8-10 perc alatt megfő. Egy mákfelfújt lesz belőle. Öntetnek megy befőtt levét összekeverem csokipdingal amit nem kell főzni. 1 befőtt levéhez fél csomag pudinport+ hozzá a megy és ezzel öntöd le a felfújtat, lehet egy kis tejszínhabot is nyomni rá. HMMMM IMÁDOM!

2010. jún. 21. 11:47
 5/12 anonim ***** válasza:

a reszelos sutit nagyon szeretem, sok turoval es citrommal. A kremben nincs vaj, ami szerintem nagyon jo, en utalom a vajas kremeket. Receptet itt talasz: [link]

Es ez nem lesz csalodas, en is innen csinalom :)

2010. jún. 24. 02:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Hozzávalók

*

elkészítés:-

*

nehézség:Nincs beállítva

*

sütési hőfok:-

*

sütési idő:-

Sajtos pogácsa

*

pici tej

2,5 dkg élesztő

2 dl tejföl

2 tojássárgája

25 dkg margarin

50 dkg liszt

1 ek. só

Elkészítés

A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, a sóval elkeverjük, belerakjuk a tojássárgákat, a tejfölt, az élesztőt, (amit előtte a kevés langyos tejben pici cukorral felfuttattunk), és jól összedolgozzuk. Gyúrás közben még felvesz egy pici lisztet. Kb. 2-3 órára hűtőbe tesszük pihentetni, majd újból átgyúrjuk, nyújtjuk, szaggatjuk, tojással lekenjük, sajttal megszórjuk, és 180-200 fokos sütőben kisütjük.

2010. jún. 24. 15:20
 7/12 anonim válasza:

Tudom hogy ez nem a reklám helye, de annyi kedvenc sütim van,amit egy bizonyos oldalon találtam, hogy inkább belinkelem neked!

Iszonyatosan finomak, frappánsak,e gyszerűek. Fényképekkel...

de ha nem tetszik, akkor majd kiírom ide is. :)

[link]

2010. jún. 24. 15:49
 8/12 anonim válasza:

www.fozniakarok.hu

olasz rétes receptjét ajánlom:) én raktam fel, szóval tudom mi az és egyszerűen imádom. már rég sütöttem, lehet kéne már:))))

2010. jún. 24. 16:20
 9/12 anonim válasza:

A már szintén belinkelt Andi oldalát is ajánlom én is!

egyszerűen lehetetlen azokból a receptekből rosszat csinálni:D

2010. jún. 24. 16:22
 10/12 anonim válasza:

Szia!

Nézd meg az oldalamat,igaz nem rég kezdtem, majd folyamatosan bővítem, de ezek az én legújabb kedvenceim,ezeket mind el is készítettem , és le is fotóztam.

[link]

2010. jún. 24. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!