Mikor kell beletenni a levesbe a tölteléket?
Figyelt kérdés
Már bezöldségeltem a levest, és eszembe jutott ez a levesbetét. Ugye már lemaradtam róla?2010. jún. 20. 09:13
11/18 A kérdező kommentje:
Húslevesbe szeretnék töltikét vagy tölteléket tenni. De mindegy mert már biztos lemaradtam róla, mert mindjárt kész a levesem és azt tudom, hogy anyuék több mint egy óráig főzik.
2010. jún. 20. 10:01
13/18 A kérdező kommentje:
9:53-asnak.
én 3 éve főzök és gyerek korom óta eszek ilyet.
2010. jún. 20. 10:07
14/18 A kérdező kommentje:
én borsod megyei vagyok és nálunk eléggé elterjedt levesbetét ez, esküvőn, ballagásokon is elég gyakran készítik. De anyámék szinte minden hétvégén, és a rokonságom , barátaim szülei is elég gyakran. nekem ez baromi természetes, hogy tölteléknek hívom, de úgy látszik másnak nem. A jó pap holtig tanul.
2010. jún. 20. 10:16
15/18 anonim válasza:
Ez amolyan knédli szerűség!Finom lehet!
16/18 anonim válasza:
Én is ismerem ezt a tölteléknek nevezett , igazából levesbetétet. Olyasmi mint a májgombóc gazdagítja tartalmasabbá teszi a levest. Én is borsod megyei ismerőstől tanultam, bár még sosem készítettem, de nagyon finom. Szoktak bele tenni villával összetört csirkemájat is de csak nagyon keveset. Szerintem nem kell azt egy órán keresztül főzni, én max 15-20 percig főzném amikor a leves már majdnem kész.
17/18 anonim válasza:
Én Miskolci lány vagyok és bizony imádom a húslevesben főtt tölteléket.Én mikor elkészítem nylonzacsiba teszem,és úgy lógatom bele a levesbe.Egyszer átfordítom és kb.fél óra múlva belezuttyintom a levesbe.Akkor már szépen egybeáll.
Azért a levesbe is kell még főnie mert akkor nem lesz száraz.Most Heves megyében lakom itt senkinek dunsztja sincs erről.A kislányom imádja.
18/18 A kérdező kommentje:
én miskolci vagyok. na végre hogy valaki ismeri. köszönöm szépen a választ. én azt hittem, hogy ez az egész országban elterjedt, mert nekem olyan alap étel, de hát holtig tanul az ember.
2010. júl. 14. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!