Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor kell beletenni a levesbe...

Mikor kell beletenni a levesbe a tölteléket?

Figyelt kérdés
Már bezöldségeltem a levest, és eszembe jutott ez a levesbetét. Ugye már lemaradtam róla?
2010. jún. 20. 09:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
37%
öööö, most miről beszélsz? Tészta? májgaluska? galuska? ravioli? mert nem mindegy
2010. jún. 20. 09:21
 2/18 A kérdező kommentje:
a zsemlés tölteléket kérdeztem
2010. jún. 20. 09:24
 3/18 anonim ***** válasza:
56%
Milyen zsemlés töltelék? gombóc? Ha nem mondod meg mit főzöl, mit szeretnél a levesbe tenni nem tudunk segíteni.
2010. jún. 20. 09:29
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy próbálsz segíteni, de a nevében benne van a válasz. Töltelék. A zsemlés töltelék, amit folpackba tesznek és úgy főznek meg a levesben. Ha májgaluskát kérdeztem volna, akkor májgaluskát írtam volna. Ha tésztát, akkor tésztát írtam volna. A töltelék amire gondoltam a tojásos, petrezselymes, hagymás, borsos, delikátos, vizes zsemlés töltelék. Másnéven töltike. De a rendes elterjedt neve a töltelék.
2010. jún. 20. 09:34
 5/18 anonim ***** válasza:

Soha életemben nem hallottam róla, nekem az a töltelék amivel megtöltök valamit. A levesben meg töltenivaló nincs.

Ha ez abból készül, amit leírtál, akkor kb 10 percig kell főnie, tehát bőven elég, ha a legvégén teszed bele.

Addig főzd, amíg feljön a tetejére.

2010. jún. 20. 09:42
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

"tojásos, petrezselymes, hagymás, borsos, delikátos, vizes zsemlés töltelék"

Ez speciel a töltött csirke és töltött hús töltött dagadó tölteléke amit egyáltalán nem levesbe főznek legkevésbé folpackba téve.Azért egypár évtizede főzök és nem láttam ilyet.

2010. jún. 20. 09:53
 7/18 anonim ***** válasza:
18%
Igen, ez volt amit én sem értettem. Mondjuk hasonló a zsemlegombóchoz,azért mondtam, hogy a végén.
2010. jún. 20. 09:56
 8/18 anonim ***** válasza:
82%

Ilyenről még én sem hallottam, de nem tudhatjuk, hogy honnan ír a kérdező, lehet, hogy náluk hagyományos étel valami olyasmi, amit mi nem is ismerünk.

Ha zsemle-alapú gombócokat szeretnél a levesbe főzni, elég az utolsó kb.10 percben beletenned, különben szétfőne.

Leírnád nekünk a levesed receptjét? Mi a neve?

2010. jún. 20. 09:59
 9/18 A kérdező kommentje:
2010. jún. 20. 09:59
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem igaz hogy nem ismeritek?
2010. jún. 20. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!