Ti is szoktatok egy kis kecsapot beletenni a Bolognai szószba? Hígítva, vagy csak úgy simán? (higítása alatt vizet értek)
Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 16:26
11/19 A kérdező kommentje:
Dehogyis
Jó az ugy
Ez éppen olyan, mint amikor valaki kecsapot rak a pizzara
2018. aug. 2. 17:50
12/19 anonim 



válasza:





Minek? Én magyarosítom. Kis hagymás alap, legyen benne füstölt íz is. Zöldségek, zeller, répa. A legjobb kétféle húsból, kis vörösbor, fűszerek, fokhagyma. Én egy picit csípősre állítom be.
13/19 anonim 



válasza:





Utolsó, ha tudnád hogy te az eredeti receptet készíted el ... :) (nézz utána, tényleg így van!)
14/19 anonim 



válasza:





13.
Igen? Annál jobb. Bár hallottam valamit, hogy ők tejszínt is tesznek bele.
16/19 anonim 



válasza:





#14
Nem minden esetben.
Olvasd el a linket, amit a 15-ben feltettem.
17/19 anonim 



válasza:





Nem is értem a kérdést.
Csak azt rakok bele.
19/19 anonim 



válasza:





Én csak a sajt tetejére szoktam toppingnak😅
Amúgy, ha édes ízt akarsz moért nem raksz bele egy kis kanál cukrot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!