Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell makrélát sütni?

Hogy kell makrélát sütni?

Figyelt kérdés

Fagyasztott, belezette, rajta van a feje és a farka. Most olvasztom ki, és sütőben sütném. Némi fűszer van itthon, ill. halak fűszersó is.


Igaz, hogy csak frissen szabad megenni? (Mennyi ideig, ha hűtőben tárolom?)


2010. jún. 19. 13:59
 1/3 A kérdező kommentje:

Mivel senki nem válaszolt, megörökítem a hálás utókornak, hogy NE csinálja...

Bedörzsöltem fűszersóval, csepegtettem rá citromlét, olajban, sütőben megsütöttem. Ronda állat ez a makréla, az íze sem nyűgözött le, kicsit kesernyés lett, talán a citrom vagy a fűszer miatt (nem égett meg!).

Soha több nem akarok ilyesmit látni a konyhában...

2010. jún. 21. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is sóval szoktam bekenni, a belsejébe héj nélküli citromszeleteket és petrezselymet teszek. Jénai tepsibe szoktam tenni, kis olajjal alá, egy kevés vízzel meglocsolom, alufóliát teszek rá (és lefejezem előtte)


szerntem a citromoddal volt a baj, azért lett keserű


sajnálom, hogy az első próbád rosszul sült el, mert nagyon finom íze tud lenni, Omega3 zsírsavban gazdag, egészséges étel

2010. jún. 28. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
[link] Itt egy jó kis recept.
2010. jún. 30. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!