Csak szerintem dragult minden?
Szia!
Milyen boltba mész? Nem mindegy, mit hol, és a márkák között is óriási különbségek vannak. Tényleg van infláció, de hát ez a világ rendje. Nem írtad, hány főre vásárolsz.
En akarok kistesot, de ahhoz szerintem a duplajat kene keresni :/
Vagy nem tudom, masok hogy oldjak meg. Telen en meg a fagyasztott gyumit is megveszem, mert az alma, banan nem eleg neki..
Tudnatok tippeket adni sporolasra?
325-ért inkább csirke farhát menjen a kutyának, ne a 90% víztartalmú konzerv.
Igen, minden drágul. Jó reggelt, ez eddig is így volt.
Én úgy spórolok, hogy amikor akciós valami, nagyobb mennyiséget vásárolok belőle. A hús megy a fagyasztóba, a rizs, tészta, liszt, cukor, stb eláll a szekrényben. Figyelem az akciókat, az alapján főzök. Hiszen pl a sajtos tészta mégsem annyira olcsó kaja, ha a sajt éppen 1700/kg.
Szia!
Spórolási, pénzügyi életvezetési tippek: [link]
Találsz egy sok (talán több mint 10) órás videóanyagot, ahol a pénzügyi élet alapjait elmagyarázza, és sok jó cikk van (csak sajnos nincsenek összeválogatva, de random keresgéléssel is bele fogsz futni jókba). Stílusában egy kicsit "proli", nem is vagyok benne biztos, hogy értelmiségi családból származik, de ez persze nem azt jelenti, hogy nem értene a szakmájához, ne tévesszen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!