Aki zacskosre eskuszik. Miert? Szerintem fortelmes ize van.
Eloszor is mint ha gumit ennel!!!
Raadasul nem is sporolsz vele annyi idot mint ha foznel egy kis rendes rizsat.
"...minden rizs, minden módon ragacsos lesz, sok olajjal is, áztatólevet leöntve is,... s nekünk pompásan megfelel."
Gyermekkoromban szüleim tartottak disznót, és én mindig álmélkodva néztem, hogy milyen élvezettel eszik a pocák a moslékot!
nekem van egy tippem mire gondolhat a kérdező, én már jártam úgy hogy mindig szeretem betartani a feltüntetett főzési időket (amúgy zacskós rizseknél sem egyforma) na és volt hogy mikor pont akkor vettem ki, még egy nagyon picit kellett volna főnie és tényleg gumiszerű állaga lett olyankor. 1-2 perc kellett következőnél, akkor lett tökéletes állaga. viszont ezzel nagyon hamar át lehet fordulni rossz oldalra, és ragacsossá válik a rizs, de ez jobban is passzol néhány távolkeleti kajához.
a "rendesnél" meg azért ivódhatott bele az emberekbe a kötelező olajos előpirítás mert rengetegen spórolnak vagy sajnálják kiadni drágább rizsre a pénzt, sima "B"-s ből meg nem lehet ilyen simán vízben főzöttet csinálni mert kívül mállik belül kemény állaga lesz sajna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!