Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aki zacskosre eskuszik....

Aki zacskosre eskuszik. Miert? Szerintem fortelmes ize van.

Figyelt kérdés

Eloszor is mint ha gumit ennel!!!


Raadasul nem is sporolsz vele annyi idot mint ha foznel egy kis rendes rizsat.



2018. júl. 25. 11:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Most őszintén: miért lettem ennyire lepontozva??? A kérdés az volt, hogy miért szereti valaki a zacskósat. Leírtam az én szempontomat. Ebben mi a nem hasznos válasz úgy mégis?
2018. júl. 25. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
#8: Lehet, hogy a pörgőshöz kell olaj, én nem tudom, mivel nekem minden rizs, minden módon ragacsos lesz, sok olajjal is, áztatólevet leöntve is, a barnarizs talán a kivétel. Mindenesetre én olaj nélkül főzöm a sima rizst sok-sok éve s nekünk pompásan megfelel.
2018. júl. 25. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 anonim ***** válasza:
22%

"...minden rizs, minden módon ragacsos lesz, sok olajjal is, áztatólevet leöntve is,... s nekünk pompásan megfelel."


Gyermekkoromban szüleim tartottak disznót, és én mindig álmélkodva néztem, hogy milyen élvezettel eszik a pocák a moslékot!

2018. júl. 25. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:
39%
A zacskós rizs szokatlan lehet annak, akinek a mama zsírral vagy olajjal jól összefőzi mazgává. Nekem kifejezetten üde a zacskós rizs.
2018. júl. 25. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:

nekem van egy tippem mire gondolhat a kérdező, én már jártam úgy hogy mindig szeretem betartani a feltüntetett főzési időket (amúgy zacskós rizseknél sem egyforma) na és volt hogy mikor pont akkor vettem ki, még egy nagyon picit kellett volna főnie és tényleg gumiszerű állaga lett olyankor. 1-2 perc kellett következőnél, akkor lett tökéletes állaga. viszont ezzel nagyon hamar át lehet fordulni rossz oldalra, és ragacsossá válik a rizs, de ez jobban is passzol néhány távolkeleti kajához.


a "rendesnél" meg azért ivódhatott bele az emberekbe a kötelező olajos előpirítás mert rengetegen spórolnak vagy sajnálják kiadni drágább rizsre a pénzt, sima "B"-s ből meg nem lehet ilyen simán vízben főzöttet csinálni mert kívül mállik belül kemény állaga lesz sajna

2018. júl. 25. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim ***** válasza:
64%
Én nem ennék meg olyan ételt, amit nejlonzacskóval együtt kell megfőzni/sütni, akárki akármit mond, szerintem nem egészséges. Ezért nem használok már sütőzacskót sem. A rizsfőzés rém egyszerű, bármilyen rizsből, csak az időt kell figyelni.
2018. júl. 25. 23:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 anonim ***** válasza:
Ettem már olyan gumis zacskósat én is,nem tudom milyen fajta volt.Jelenleg a spar-os zacskós rizst veszem,azt szeretem.
2018. júl. 26. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!