Aki zacskosre eskuszik. Miert? Szerintem fortelmes ize van.
Eloszor is mint ha gumit ennel!!!
Raadasul nem is sporolsz vele annyi idot mint ha foznel egy kis rendes rizsat.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
"...minden rizs, minden módon ragacsos lesz, sok olajjal is, áztatólevet leöntve is,... s nekünk pompásan megfelel."
Gyermekkoromban szüleim tartottak disznót, és én mindig álmélkodva néztem, hogy milyen élvezettel eszik a pocák a moslékot!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
nekem van egy tippem mire gondolhat a kérdező, én már jártam úgy hogy mindig szeretem betartani a feltüntetett főzési időket (amúgy zacskós rizseknél sem egyforma) na és volt hogy mikor pont akkor vettem ki, még egy nagyon picit kellett volna főnie és tényleg gumiszerű állaga lett olyankor. 1-2 perc kellett következőnél, akkor lett tökéletes állaga. viszont ezzel nagyon hamar át lehet fordulni rossz oldalra, és ragacsossá válik a rizs, de ez jobban is passzol néhány távolkeleti kajához.
a "rendesnél" meg azért ivódhatott bele az emberekbe a kötelező olajos előpirítás mert rengetegen spórolnak vagy sajnálják kiadni drágább rizsre a pénzt, sima "B"-s ből meg nem lehet ilyen simán vízben főzöttet csinálni mert kívül mállik belül kemény állaga lesz sajna
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!