Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen finomat készitsek?

Milyen finomat készitsek?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok itthon ma este, valami könnyen elkészithető finomságra gondoltam de nem jut eszembe semmi. Esetleg valami ötletek?
2010. jún. 18. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Én kibontanék egy üveg pezsgőt, tennék az asztalra egy kis sajtot, lilahagymát, esetleg egy kis kagylókonzervet vajjal,citromlével kiflivel...betennék egy jó filmet és jól érezném magam.

De ha mindenáron főzni akarsz: mit szólnál egy kis fokhagymás padlizsánkrémhez pirítóssal, retekkel ...és pezsgővel?

2010. jún. 18. 21:19
 2/7 A kérdező kommentje:
ja csak annyi hogy 15 éves vagyok és valami édességre gondoltam :P
2010. jún. 18. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

ha van otthon tojás, meg liszt, akkor piskóta tésztát.

ha van valami gyümölcsöd, cseresznye, eper, vagy mák, azt is rakhatsz bele, vagy utólag lekvárt, nutella krémet is lehet hozzá enni. Végülis az finom.

2010. jún. 18. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
16%

bauxit főzelék-et

Üdv Babi néni

2010. jún. 18. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
2010. jún. 18. 21:25
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a receptket :)
2010. jún. 18. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

én nemrég csináltam magamnak kekszgolyót, mert nagyon kívántam az édeset(én isegyedül vagyok, férjem banketten, kislányom mindjárt megy aludni, úgyhogy mindjárt eszem a kekszgolyót egy kis fehérborral:) )

szóval: darált keksz(zacskós), egy kis tej, kis rumaroma, lekvár, kakaópor összekeverve, gombócokat formálsz belőle és beteszed kicsit a hűtőbe. nagyon egyszerű és gyors és finom:)

2010. jún. 18. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!