Egész keszeget, törpét sóágyon szokott valaki sütni?
Figyelt kérdés
Eddig törpével csináltam. Megpucoltam, kakukkfűvel, citrommal kitömtem és beborítottam sóval. Fél óra múlva kész lett a tökéletes kaja. (200fokon) Valakinek van ebben gyakorlata is?2018. júl. 18. 16:30
2/2 A kérdező kommentje:
Á, csak egyszer csináltam, törpével. Ez az a halkaja ami nekem való. A klasszik halászlét, sülthalat képtelen vagyok megenni. 6 törpével úgy jóllaktam, hogy ihaj, pedig nem is voltak nagyon nagyok. Iszonyatosan tápláló! Semmi zsír, semmi olaj, na jó elsőre picit sós lett és kicsit sok lett benne a kakukkfű :) Kéne fogni nagyobb dévért, kárászt, vagy a legjobb egy óriástörpe lenne és csak 1 halat egészben megcsinálni. A törpe természetesen bőröstül megy bele de nyálkátlanítva, a pikkelyes halakat is lepikkelyezném, teljesen nyálkátlanítanám.
Próbáld ki!
2018. júl. 20. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!