A fehércsoki-ananász páros finom?
Szeretnék fehércsoki krémes ananász tortát készíteni, de még sosem próbálkoztam ezzel a párosítással és nem is nagyon írnak ilyen ízvilágú receptről. Valakinek van tapasztalata hogy esetleg kiegészítik-e egymást vagy próbálkozzak a fehércsoki-sárgabarack párossal? Melyik lenne a jobb?
Előre is köszönöm a rendes válaszokat!
Ha a sárgabarack megy hozzá, akkor az ananász is.
Mi nem nagyon szeretjük a fehércsokis variációkat, mert nekünk nagyon édesek.
Én ugyan nem vagyok oda a fehércsokiért (de csak mert minek egyek fehéret, ha rendeset is lehet), de ez egy semleges íz, amihez remekül mennek a gyümölcsök. Nekem tuti bejönne, odavagyok az ananászért s ütközni nem tud a fehércsokival...
Szederrel viszont egészen kiváló, az bizonyos, pont, mint a mascarpone. Nekem most az érik a kertben.
Sárgabarack vagy ananász? Ízlés dolga, szerintem mindkettő remek, de az ananász azért egzotikusabb (bár idén a sárgabarack is az, pocsék a termés sok helyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!