Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van itt tapasztalt sütő,...

Van itt tapasztalt sütő, esetleg cukrász?

Figyelt kérdés
Sütit sütöttem,pudingos vsjkrém van a tetején. Az a kérdésem hogy erre a pudingos,rumos,vajkrémre hogy tegyek csokimázat,hogy a vajkrém ne follyon le róla,mert ugye a tortabevonót melegen teszem rá? Itt a süti a hütőben és nem tudom mit csináljak. Köszi a válaszokat.
2018. júl. 2. 17:43
 1/3 A kérdező kommentje:
2018. júl. 2. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem fog lefolyni a krém, gyorsan köt a csokibevonó. Ráöntöd, elsimítod, és mehet be hűtőbe, ennyitől nem olvad meg az a krém.
2018. júl. 2. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy tábla összetördelt csokira (100 gr) önts rá 1 dl felforralt tejszínt, várd meg amíg felolvad, habverővel jól keverd át. Így nem keményedik meg akkor sem, ha kihűlt és szépen rá tudod önteni. Ha nagyon híg tedd a hűtőbe egy kis időre.
2018. júl. 2. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!