Hogy kell csinálni a piriott hagymát? Olyan ra gondolok amin van az amerikai hot-dogba
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 19:03
1/5 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A karikára vágott hagymát lisztbe forgatod és forró olajban kisütöd
2/5 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Helyes az első válasza.
És lyoni hagymának hívják.
3/5 anonim válasza:
semmi értelme lisztbe forgatni, ugyanolyan lesz liszt nélkül is. Amint berakod az olajba lejön róla az összes liszt. Tapasztalat, ugyanolyan lesz liszttel mint liszt nélkül.
4/5 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Hogy én eddig mit összeszenvedtem a lisztbe forgatással. Már kipróbáltam, hogy zacskóban ráztam össze a lisztet a hagymával, gyorsabb volt, de tényleg egyből lejön róla, mikor a serpenyőbe rakom. Szóval nem is kell belisztezni? A legújabb ötletem az volt, hogy kevés olajban, nagy tepsiben felső lángon a sütőben sütöm. Még nem próbáltam ki, de előbb letesztelem a liszt nélküli sütést.
5/5 anonim válasza:
Én szerintem nem kell, ma reggel csináltam liszt nélkül és tök ugyanolyan. Ha belisztezed akkor az olaj tiszta lisztes lesz és nehezebb lesz elmosni ha ráragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!