Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell csinálni a piriott...

Hogy kell csinálni a piriott hagymát? Olyan ra gondolok amin van az amerikai hot-dogba

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A karikára vágott hagymát lisztbe forgatod és forró olajban kisütöd
2010. jún. 16. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Helyes az első válasza.

És lyoni hagymának hívják.

2010. jún. 16. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
semmi értelme lisztbe forgatni, ugyanolyan lesz liszt nélkül is. Amint berakod az olajba lejön róla az összes liszt. Tapasztalat, ugyanolyan lesz liszttel mint liszt nélkül.
2010. jún. 16. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy én eddig mit összeszenvedtem a lisztbe forgatással. Már kipróbáltam, hogy zacskóban ráztam össze a lisztet a hagymával, gyorsabb volt, de tényleg egyből lejön róla, mikor a serpenyőbe rakom. Szóval nem is kell belisztezni? A legújabb ötletem az volt, hogy kevés olajban, nagy tepsiben felső lángon a sütőben sütöm. Még nem próbáltam ki, de előbb letesztelem a liszt nélküli sütést.
2010. jún. 16. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
Én szerintem nem kell, ma reggel csináltam liszt nélkül és tök ugyanolyan. Ha belisztezed akkor az olaj tiszta lisztes lesz és nehezebb lesz elmosni ha ráragad.
2010. jún. 19. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!