Csokidísz torta tetejére otthon megoldható?
Figyelt kérdés
Türelemem van hozzá, csak aza kérdés hogy ez kizárólag étcsokoládéból megoldható? fehércsokiból nem? Vagy sima tejcsokiból? Segítsetek nagyon fontos lenne, szép tortát akarok olcsón kihozni... de ezek a díszek k... drááágák! :( szóval ne azt írjátok, h vegyem meg! Köszi!2010. jún. 16. 16:43
1/4 anonim válasza:
Persze, nagyon ügyesen megoldható. Csak arra vigyázz, hogy ne melegítsd túl a csokit. Ha megvan a minta, hagyod megdermedni és kész. Én is inkább magam csinálom a díszeket rá, egy tábla csoki olcsóbb, mint a készen kapható bigyók.
2/4 anonim válasza:
Szerintem bármilyen csokiból lehet csokidíszt készíteni.
3/4 A kérdező kommentje:
Jaaaaaaaaaaaaaaaj de szupi!! Köszi!!! azt hittem már én vagyok iylen skót...dehát több ezer ftot egy ilyen hülyeséééégért... tudod mikor!!! :) de jóóóó, most nagyon jó hírt kaptam!
2010. jún. 16. 17:03
4/4 anonim válasza:
Mindegy milyen csokiból csinálod...
Felolvasztod a csokit, fogsz egy zsírpapírt, (amire már előzőleg rárajzoltál néhány mintát) az olvasztott csokit sarkánál kilyukasztott zacsiba töltöd és ráfolyasztod a papírra. Hagyod megdermedni, majd, ha minden jól megy, le tudod szedni.
Arra vigyázz, hogy ne legyen túl vékony és rögtön kerüljön a tortára, különben megolvad a kezedben és eltörik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!