Hulala tejszínhabba piros ételszínező?
Figyelt kérdés
Ezzel szeretném díszíteni az epertortát, sima tejszínhabbal és ezzel a pirosabbal felváltva, szerintetek hülyeség? Íze az gondolom ugysincs sok... mennyi kell bele? szerintetek hülyeség?2010. jún. 16. 10:46
1/8 anonim válasza:
szerintem, nyugodtan, bár én a helyedben inkább epret kevernék bele vagy az eper levét
2/8 anonim válasza:
Egy literbe maximum! egy mokkáskanálnyit, vagy egy negyed kiskanál színezéket. Eperlevet semmiképp, attól szétfolyik. Egy cukrász lánya, 11
3/8 A kérdező kommentje:
én is arra gondoltam, hogy az eper emiatt nem jó. KÖszi :)
2010. jún. 16. 11:15
4/8 anonim válasza:
Mindig egy kicsit, fokozatosan kell rakni bele, aztán ha eléri az ideális színt, nem kell több. De valószínűleg meg fogja fogni a zsákot.
/11:11 voltam/
6/8 anonim válasza:
nos, nekem nem folyt még szét az epertől sosem ;) persze nem is tűzpiros lett ;)
7/8 A kérdező kommentje:
igazából ilyen műanyag kinyomóm van, abból azééé kitom mosni, ugye? És ha már cukrász lányával akdtam össze, ezeket a habrózsákat hogyan kell csinálni?nekem csak ilyen csillag alakú fej van a kinyomóhoz.... egy kicsi, meg egy nagyobb, de hogyan kell? segítsetek mááár!
2010. jún. 16. 11:23
8/8 anonim válasza:
Ja, műanyag? Lehet, hogy azt is meg fogja fogni, de épp hogy, alig látszik majd. Persze attól nem lesznek pirosak a következő tejszínhab-adagok. A technika attól függ, milyen méretű rózsát akar csinálni. A csillag alakú fej tökéletes, az kell a tejszín-gömböcökhöz. :) Lehet, hogy a műanyag kinyomónál nem tudok segíteni, de attól függ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!