Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 10 kg koktél paradicsomból...

10 kg koktél paradicsomból mit csináljak?

Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Sok lecsot
2018. jún. 5. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

savanyúságot, lecsót, paradicsompürét.


a koktélparadicsom íze verhetetlen. Mintha olasz paradicsom lenne.

2018. jún. 5. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Főzd be, mintha normál paradicsom lenne. Aztán egész évben ahhoz használod fel, amihez akarod.
2018. jún. 5. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Aszalt paradicsomot.

1. A paradicsomokat hosszában félbevágom, eltávolítom a zöld csumát, majd kiskanállal kiszedem a magját.

2. Egy tepsit kibélelek alufóliával, picit meglocsolom olívaolajjal és ráteszem a paradicsomokat, vágott felükkel felfelé. Sózom, borsozom.

3. Az elérendő végeredménytől függően 100-120C-os sütőben szárítom. Félig szárított paradicsomhoz 120C-on 4 órát, teljesen szárítotthoz 100C-on 9-10 órát.

4. A félig szárított paradicsom csak 1-2 hétig áll el, a teljesen szárított sokáig. Sterilizált üvegben olívaolajjal öntöm fel, amit ízlés szerint fűszerezni lehet (fokhagyma, bazsalikom, oregano, kakukkfű, stb.). Nem extraszűz, kifejezetten semleges, lágy ízű olaj jobb hozzá. A teljesen szárított simán eláll csak úgy, egy dobozban, olaj nélkül is.

2018. jún. 5. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Koktélt.
2018. jún. 5. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!