én 70 fokon szoktam 8 órát sütni, olyan puha lesz, hogy leesik a csontról. Vagy simán foghagymásan, vagy csinálok szószt olajjal, ketchuppal,fűszerekkel és azzal bekenve sütöm.
2010. jún. 14. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik!
Elárulod a szósz receptjét?
2010. jún. 14. 09:58
3/9 anonim válasza:
ami fix benne az olaj és kechup. Úgy keverem össze mint a majonézt, cseppenként az olaj (kb ugyan annyi mint a ketchup) így összeáll és jól lehet vele kenegetni.
A fűszerezés az majdnem mindíg más, foghagyma, rozmaring, mustármag, koriánder a kedvemtől függően.
2010. jún. 14. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves tőled, hogy leírtad!
Szép napot!
2010. jún. 14. 10:10
5/9 anonim válasza:
Én csak sózom és fokhagymával tűzdelem. Alufóliával letakarva, 180 fokon 1-2 óra alatt megpuhul. Majd ki kel takarni és szép pirosra sütni.
2010. jún. 14. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
Oldalast soha nem sütöm olajban,csak zsírban. A húsból is sül ki zsír,a kettő együtt pedig nem jó semmire. Így viszont van pecsenyezsírom is. Az olja különben is rákkeltő hatású.
Fokhagymával szoktam fűszerezni,és ha egyben sütöm akkor borókabogyór teszek melleé. Öntök alá kevés vizet,lefedve sütöm előszsör,ha már puha,akkor fedő nélkül sütöm pirosra.
2010. jún. 14. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 anonim válasza:
Én a fokhagyma mellett füstölt szalonnával is meg szoktam tűzdelni.
2010. jún. 14. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
Olajozott tepsibe rakom (elég épp csak kenni, hogy ne tapadjon le, utána már elég zsiradék sül ki a húsból)Só, kevés bors, szeletelt fokhagyma, kis marék köménymag megy rá, nyakon öntöm kb.1 dl vízzel és fóliával letakarva megy a sütőbe. kb.1-1,5 óra múlva (ha már puha) leveszem a főliát és pirosra sütöm. Mennyei!
2010. jún. 14. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 A kérdező kommentje:
Megsütöttem ketchupos-fűszeresen és egyszerűen fantasztikus lett! A család el lett kápráztatva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!