Az enyém, s tudod miért? Próbáld ki a foszfátmentes sütőport, attól gyönyörű nagy lesz és megkíméled vendégeidet a sütőpor kellemetlen mellékízétől. Bármelyik muffin recepten kipróbálhatod, - meglátod, itt van a kutya elásva. Ja, és zöldséges muffint is sütöttem már.
2011. ápr. 15. 16:01
2/18 anonim válasza:
Nálam ez vált be:
(12 db-hoz)
1 kis doboz kefir vagy joghurt (natúr vagy gyümölcsös is lehet)
1 egész tojás
1 pohár kristálycukor
2 pohár liszt
fél pohár olaj
fél csomag sütőpor
Mindent a joghurtos pohárral mérünk!
Az összes hozzávalót jól elkeverjük, majd papírkapszlikkal bélelt vagy kivajazott, kilisztezett muffinformába kanalazzuk, és előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 20-25 percig sütjük. Nagyon finom bármilyen gyümölcsjoghurttal és gyümölcsdarabkákkal, de natúr joghurttal és kókusszal, kakaóval, pudinggal, lekvárral töltve, bárhogyan isteni!
2011. ápr. 15. 16:10
3/18 anonim válasza:
Ne olajat, hanem puha vajat használj a muffinhoz!
2011. ápr. 15. 16:31
4/18 anonim válasza:
Második vagyok. Nekem az olaj vált be. Többféle receptet is kipróbáltam már vajjal, de én maradok az olajosnál. Szerintem sokkal finomabb.
2011. ápr. 15. 16:33
5/18 anonim válasza:
Első:milyen az a sütőpor,és hol lehet venni?
2011. ápr. 15. 16:34
6/18 anonim válasza:
Foszfátmentes sütőpor a szódabikarbóna magában.
2011. ápr. 15. 16:54
7/18 anonim válasza:
Bioboltokban lehet venni ilyen sütőport, 80-90 Ft egy csomaggal, de valóban jó helyette a szódabikarbóna is.
2011. ápr. 15. 17:00
8/18 anonim válasza:
Már megint feltalálta valaki a tixarban az ütőeret...biománia!!
Sütőpor volt, van és létezik, akárcsak a szódabikarbóna.
Az, hogy a sütőport kiérezni a süteményből, csak belebeszélés, főleg a muffinból.
Használd nyugodtan mindekettőt, ahogy egy recept előírja.
2011. ápr. 15. 17:32
9/18 A kérdező kommentje:
Koszonom! Ma suttottem fehercsokis-epres muffint, de olajjal es nem lett vmi jo, szoval kovetkezore vajat teszek bele!
2011. ápr. 15. 18:16
10/18 anonim válasza:
Második vagyok. Nekem mindig nagyon finomra sikerül olajjal, eddig még senki sem panaszkodott rá. :) De próbálj ki egy vajas receptet, hátha az jobban sikerül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!