Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem lehet újrafagyasztan...

Miért nem lehet újrafagyasztani a panírozott, sajttal töltött pulykamellet?

Figyelt kérdés
Igaz nem írja a csomagoláson, de úgy tudom, hogy nem egészséges. De míg hazaértünk ebben a kánikulában kiolvadt és muszáj volt betegyem a fagyasztóba, hanem nem lehet megsütni. Mi bajunk lehet tőle?
2010. jún. 13. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi nyugodtan tedd be a fagyasztóba. Esetleg esztétikailag nem lesz tökéletes
2010. jún. 13. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem most nem lesz belőle semmi gond csak ne csináld gyakran,és inkább a rendes husikra értik mármint a feldolgozatlanra:)
2010. jún. 13. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem szoktam gyakran, szükségmegoldás. Köszi a válaszokat :-)
2010. jún. 13. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább a nyers húsra vonatkozik ez,hogy csak elkészités után fagyaszd vissza (pl prökölt),nyersen nem szabad mégegyszer.
2010. jún. 13. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
bár mivel a boltban árulnak fagyasztott majd felolvasztott húst, amiről te nem is tudod, hogy fagyasztottan szállították, majd hazaviszed és lefagyasztod így szerintem ez sem nagy baj. Különben a fél ország már mérgezésben heverne
2010. jún. 13. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!