Hogy használjam az elektromos raclette grillsütőt, hogy ne csapkodja az olajat és ne tapadjon le pl a pác?
Mi kevés olajat használunk hozzá, picit köpködi csak az olajat, néha néha. Kell alá olaj mert különben letapad a kaja ami rajta sül.
Mi szelet húsokat nem nagyon szoktunk rajta sütni.
Ilyen mustáros, paprikás, nedves pácot ne használj rajta, mert az letapad.
Mi virslit, kolbászt, szalonnát, zöldségeket, gyümölcsöket szoktunk rajta sütni.
A miénk már nagyon nagyon régi sütő, de nagyon megvagyunk vele elégedve. Sajnos nincs rajta hőfokszabályzó. Csak bedugjuk a konnektorba a dugót és melegít. Ha már sokáig megy akkor nagyon forró lesz és folyamatosan kell rajta forgatni, mozgatni az ételt, hogy ne égjen le.
Ha a sütés vége felé járunk akkor már kihúzzuk a konnektorból és még azután is adja le a hőt, sülnek tovább rajta a dolgok. Alul meg a kis tálkákban a sajtok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!