Mire jó a szódabikarbóna? Tényleg könnyebb lesz a süti tésztája tőle?
Figyelt kérdés
Régóta próbálok olyan muffint sütni ami nem lesz tömör,hanem szépen feljön és kidagad a muffinsütőből mint a képeken :)Már rájöttem hogy valószinüleg túl sokáig keverem ezért lesz nehéz a tésztája de még nincs meg a technika hogyan is kell pontosan.Lehet hogy kevés sütőport rakok bele?2008. okt. 29. 15:02
1/2 anonim válasza:
A szódabikarbona a pörköl fözésnél mikor öregebb mondjuk a csirke pohutására.
2/2 anonim válasza:
Én sütőporos tésztájú muffint szoktam sütni, szódapor nélkül, és nagyon magas lesz így is. Az viszont fontos, hogy tényleg csak éppen össze kell keverni, és mehet a formába. Egy ismerősöm precíz háziasszonyként jól kikeverte a tojássárgát cukorral fehéredésig, ahogy más sütinél kell, de persze ez így nem lett jó neki a tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!